Ik dank god mijn blote knieën dat onze kinderen niet zijn gaan werken bij een bank.

Maar gewoon voor een carrière in het bedrijfsleven hebben gekozen.

Ook de bank waar van iedereen heeft gedacht dat deze een nette degelijke bank zou zijn had kunnen weten dat de RABO Bank net zo’n criminele organisatie is als iedere willekeurige bank.

En de witte boorden criminelen van deze bank durven nu ook nog te beweren dat zij de claims uit binnen en buitenland met vertrouwen te gemoed zien.

Nou ik niet en zou iedereen willen aanraden om net als ik zijn spaargeld van deze asociale bank af te halen en op een andere criminele bank te zetten waar je geld in ieder geval voorlopig even veilig is.

Dat is het nl nu niet op de RABO Bank.

Ook is het een goed signaal naar deze bank dat jij ze veracht en niet verder met ze in zee wilt.

Please follow and like us:

3 thoughts on “Rabo Bank

  1. Beste Piet, Ik ben het helemaal met je eens. Opnieuw blijkt maar weer, dat ook die “nette” RABO-bank een maffiakliek is.
    Er is natuurlijk ook geen mens, die nog gelooft, dat dit RABO-bestuur niets wist van die ruim 30 rovers, die n.b. zelf met absurde bonussen hebben beloond voor hun roofpraktijken!!!!
    Ook dit RABO-bestuur doet niet anders dan liegen en bedriegen. Hun bankiers”eed” heeft daarom dezelfde waarde als de eed van een bekende crimineel, die ooit iets met Amsterdams bier te maken had.
    En onbeschaamd als bankbestuurders zijn, geven ze al aan, dat ze hun torenhoge boete van 1 miljard dollar, net als hun onbetrouwbare collegae, op de belastingbetaler zullen proberen af te wimpelen.
    Er is in ons land daarom geen bankier meer, die nog te vertrouwen is. Desondanks brengen wij ons geld toch nog steeds naar dat onbetrouwbare tuig!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.