Het is nu toch wel duidelijk dat de Islam een achterlijke, gevaarlijke, schofterige en criminele organisatie is.
Het wordt tijd dat wij, met zijn allen er wat aan gaan doen. De vijfde colonne van deze criminele organisatie gaat steeds verder.
Het duurt niet zo heel lang meer en dit tuig zwaait hier ook de scepter. Dan moeten jullie dochters en vrouwen in een Bourka gaan lopen, mogen ze geen onderwijs meer volgen en zijn ze alleen nog goed om kinderen, en het liefst ook nog zonen, te baren en mogen ze onder hun Bourka explosieven verbergen om daar mee aanslagen op ons te plegen. Onze soldaten worden vermoord door deze moordenaars en verkrachters en alle kerken worden verbrand.
Ook wordt ons cultuur erfgoed door deze hufters vernietigd. Er moet echt iets gebeuren.
Wat?
Eerst moeten de grenzen dicht, potdicht. Iedere islamiet met een Nederlands paspoort en/of een uitkering die moord en verkracht in het buitenland moet dit kwijt raken. De familie van deze criminelen moeten het zelfde behandeld worden. Geen paspoort, het land uit en de uitkering die ze allemaal hebben, stoppen.
Geen nieuwe Islamieten meer naar binnen. Wij zijn de baas hier, laat ze dat weten en als het ze niet aanstaat moeten ze opsodemieteren. Weg naar waar ze vandaan komen daar is alles veel beter.
Opzouten, niet vrijwillig dan maar onder dwang. En als dit te koste gaat van de betrekkingen met die kutlanden, so be it. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.
Regering, kamers, justitie, defensie, politie, wij allemaal laten we onze verantwoording nemen voor het te laat is.

1 thought on “ISIS

  1. Deze barbaar op de foto is een nederlander uit arnhem ook niet de enigste foto van hem waar die showd met een afgehakte kop ons justitieel apperaat is nog te dom om deze man te herkennen en zou zo weer terug in nl worden gelaten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.