Er komen 1.000 Zwarte Pieten per maand Nederland binnen omdat zij hier gratis een mooi onderkomen , gratis eten, zakgeld en veiligheid krijgen.
Dat hadden ze in Eritrea niet omdat ze te lui waren om te werken en elkaar uitmoorden.
Maar in het land van Sinterklaas daar krijgen deze Zwarte Pieten zonder er iets voor te hoeven doen alles wat hun hartje begeert.
En nu het klimaat ook nog voor ze mee werkt waar door wij in Nederland geen winters meer hebben, willenzij hier die nu door Teeven zijn binnen gelaten nooit meer weg en komen er nog veel meer aan die natuurlijk ook nooit meer terug willen.
Misschien kunnen we ze laten werken voor hun geld en ze in een Zwarte Pieten pakje hijsen, dan kunnen ze mee lopen bij de intocht van Sinterklaas.
Wat een schandalige gedachte van mij en miljoenen andere Nederlanders met een blanke huid, blonde haren en blauwe ogen.
Maar ik meen het wel.
Deze lui alleen al, gaan ons ruim een half miljard euro’s kosten.
Kom maar binnen zegt Teeven we hebben toch genoeg.
Onze bejaarden moeten maar een keertje minder douchen en wat langer op bed blijven liggen, de pensioenen korten we met nog een paar procenten, we zullen de spaartegoeden nog wat meer gaan belasten, we schaffen de krijgsmacht nog wat verder af, we verhogen de belastingen en we doen nog minder aan wegen onderhoud, dan kunnen er nog meer Zwarte Pieten bij uit Eritrea binnen komen en als ze het willen ook uit Congo, Angola en om het even welke andere bananenrepubliek.
Nu realiseer ik me ineens dat het waarschijnlijk afgelopen is met Sinterklaas en Zwarte Piet.
Zwarte Piet mag straks waarschijnlijk niet meer van de rechter als het aan de tegenstaanders ligt.
Zij vinden Zwarte Piet discriminerend.
Ja wat moeten we dan met die Zwarte Afrikaners die ons landje overstromen.
Ze kunnen de criminaliteit in.
Dat is ook iets waar ze heel goed in zijn, zit in hun aard, daar zijn ze in hun land mee opgevoed.
Dat kost ons dan waarschijnlijk weer een half miljard extra maar dat maakt niet uit dan laten we onze bejaarden niet om de dag douchen maar nog één keer per week en blijven ze de hele dag maar in hun bed liggen, verlagen we de pensioenen met 10 procent ipv een aantal procenten, belasten we de spaartegoeden nog zwaarder, schaffen we de krijgsmacht helemaal af, verhogen we de belastingen nog wat extra en doen we helemaal geen onderhoud aan onze wegen.
Dan is dit financiële probleem ook weer opgelost.
En als dat te kort mocht zijn dan zijn er echt nog wel wat meer bezuinigingen te bedenken.
Hebben we natuurlijk ook nog het probleem van onze schaars geklede dochters met een blanke huid, met blonde haren en blauwe ogen.
Dat is natuurlijk heel vervelend voor die Zwarte Pieten.
Die denken dat onze dochters met een blanke huid, blonde haren en blauwe ogen hoeren zijn waar ze hun zwarte pik ongestraft in kunnen duwen.
Dat kon in hun land ook bij schaars geklede met meisjes en vrouwen dus ze doen niets verkeerd volgens hun muggen verstand.
De oplossing is natuurlijk dat onze dochters met een blanke huid, blonde haren en blauwe ogen zich eindelijk gaan gedragen en een sluier gaan dragen of nog beter dat ze een Boerka aantrekken, u weet wel zon tent met een gezichtsbedekking, waardoor niets meer van onze dochters met een blanke huid, blonde haren en blauwe ogen valt te zien.
Voor mij is de boot aan.
In dit kut land wil een echte Nederlander met een blanke huid, blonde haren en blauwe ogen toch niet meer wonen?
Volgens mij is emigratie naar Australië of Nieuw Zeeland de enige optie.
Nederland is niet meer te redden dat is zeker.
Ik wens u het beste met uw gesluierde dochters met een blanke huid, blonde haren en blauwe ogen.
Pas goed op ze.

Please follow and like us:

1 thought on “Zwarte Piet Uit Eritrea

  1. Het is toch onze eigen schuld dat deze Zwarte Pieten ons land binnen komen. Van ons mochten de grenscontroles toch opgeheven worden. De vluchtelingen industrie verdient er toch vermogens aan. De advocaten lachen zich te barsten omdat ze met deze zielige Zwarte Pieten hun zakken zo lekker kunnen vullen.
    Wij zijn toch mede schuldig aan die toestroom van zg vluchtelingen. Jij en ik hebben toch op die sukkels die ons zg vertegenwoordigen gestemd. Het roer moet om en dat kunnen wij het stemvee bewerkstelligen door niet meer op ze te stemmen. Maar dat doet u niet want u heeft uw hele leven, en uw vader en uw grootvader al op de PvdA of het CDA of de VVD of D66 of SGP, of CU gestemd.
    We zijn allemaal sukkels met een grote mond maar als het er op aan komt doen we niks.
    Wel te rusten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.