We hebben weer een Pvd’er die lekker gul het geld van de Nederlandse belastingbetaler heeft uitgegeven.
Ja wel hoor, voormalig minister van financiën Woutertje Bos heeft net als al zijn illustere voorgangers Joop den Uil en Wim Kok in hun hoedanigheid van minister van Economische Zaken en Minister President het zelfde gedaan . Heel veel geld uitgeven van hun kiezers aan nutteloze zaken zoals ontwikkelingssamenwerking, economische vluchtelingen, Islamitische haatimans , vluchtelingenwerk, etc. etc.
En wat doet Woutertje?
Zonder de Kamer ook maar in te lichten stort hij op de rekening van de 2 meest asociale banken, de ABNAMRO Bank en de ING Bank, die Nederland rijk is, miljarden zodat de dames en heren elkaar weer vette bonussen kunnen toe bedelen.
En wat krijgt Jan met de Pet, de kiezer van de PvdA? De rekening gepresenteerd.
Zij mogen al deze miljarden ophoesten zodat na deze regering van Rutte die zijn stinkende best doet om de brokstukken te lijmen , de PvdA weer kan potverteren. Stemvee van links denk nou eens een keer na als jullie weer mogen stemmen, stem eens wat anders dan links. Stem eens rechts of zelfs ultra rechts en laat links nou eens links liggen. Wedden dat jullie na 4 jaar rechts zullen zeggen: Hadden we dat maar 100 jaar eerder gedaan.
Maar als jullie dat niet kunnen omdat je vader en je schoonvader en je opa en je oma ook altijd op de PvdA hebben gestemd dan moeten jullie voortaan jullie grote mond houden als rechts weer probeert de brokstukken die jullie veroorzaakt hebben te lijmen met, in jullie ogen impopulaire maatregelen.

1 thought on “Jan met de pet krijgt de rekening gepresenteerd

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.