Meneer van Aartsen heeft al bijna net het miserabel slechte niveau bereikt als die destijds van Job Cohen. Als er een top 3 van incompetentie burgemeesters zou bestaan staat ie daar ongetwijfeld in.

Eigenschappen zoals positieve discriminatie (lees: de eigen burgers laten vallen voor slecht ingeburgerde semi-illegale extremistische islamieten), struisvogelpolitiek en van Aartsen zijn tolerantie en onbevangenheid zijn de basis geweest die deze multiculturele islamitische puinhoop waar ze nu in Den Haag meezitten.
Er worden in Den Haag aan de lopende band pro-Gaza-demonstraties gehouden, waarbij openlijk word geschreeuwd om de dood van alle Joden. En meneer van Aartsen die kijkt ernaar en voelt zich misschien een beetje geschokt.En daadkrachtig optreden tegen dit antisemitisch demonstratie terreur? Dacht het niet.
Daar heeft meneer van Aartsen niet de ballen voor. Kijk maar terug naar het verzet van de bewoners van Duindorp bij Scheveningen tegen de ver islamisering van hun wijk. Dat werd wél in de kiem gesmoord.
In Duindorp is tenminste het kwartje (nee, niet die van Wim Kok) wél gevallen en hebben ze tenminste nog het lef om hier tegen in opstand te komen. Want ze komen in opstand tegen een bevolkingsgroep die alleen maar neemt en niets geeft: geef me dit, geef me dat; meer horen we niet. geef me respect; ook al verdien ik het niet. Geef me speciale rechten, anders ben ik beledigd en jij een racist.
Hier hebben we een tolerante maatschappij. Volgens sommigen te tolerant, maar ik ben er trots op onze tolerantie. Daarom tolereren wij mensen die ons racisten , honden en heidenen noemen. We tolereren ouders die hun kinderen leren om joden en homo’s te haten. We tolereren mensen die de vrijheid van meningsuiting gebruiken om hier tegen ‘vrijheid van meningsuiting’ te demonstreren. We tolereren mensen in ons eigen land die onze normen, waarden en cultuur verachten en afkeuren, terwijl ze niet konden wachten om uit hun eigen geboorte grot naar ons toe te kruipen.

En daarbij wel heel graag gebruik maken van onze rijke sociale voorzieningen. Zelfs gebruik makend van subsidies om hun middeleeuwse tradities en opvattingen te verspreiden.
We kunnen niet minder racistisch zijn als we dat zouden willen, ook al proberen we dat elke keer overnieuw. Dit omdat we weten dat tolerant zijn betekent dat je intolerantie moet tolereren.
En we moeten samenleven met mensen die dat niet met ons willen samenleven. Zo doen we dat in ons land. Heel Nederland is kotsmisselijk van de voorrangspositie die allochtonen zich opeisen en de privileges die politiek Den Haag hen toespelen.
En jij, meneer Aartsen, je bent alleen excuses aan het verzinnen en je kop in het zand steken uit angst om beledigingen te veroorzaken en het predicaat discriminerend en racistisch te krijgen.
Want van Aartsen buigt net zo ver voorover als voor allochtonen; als Den Haag voor Brussel. En dat is héél ver…

bron:PC

2 thoughts on “Meneer van Aartsen

  1. F*U*C*K Menky, wat sla je s de spijker op zijn kop.Even een kleine update (14-08-2014): De Haagse burgemeester Jozias van Aartsen gaat een nieuwe ‘Mars van de Vrijheid’ door de Schilderswijk verbieden;
    Vrijheid van meningsuiting is voor iedereen behalve voor de Nederlanders

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.