Wat iedereen moet weten, over het conflict in het Midden Oosten, is dat de Joden vrede willen en de Arabieren niet, omdat de Arabieren de Joden haten om religieuze redenen en ze willen hen dood.
Politiek , grondgebied – dit alles zijn slechts oppervlakkige excuses.
Deze ruwe islamitische Jodenhaat is vanaf het begin doorgedrongen in het Midden oosten, maar zijn invloed is altijd zorgvuldig weggelaten uit elke politieke analyse.
Elke arts die bij een patiënt een ziekte diagnoseerd en daar niets over zegt zou moeten worden geroyeerd en moeten worden vervolgd.
Palestijnse leiders hebben meerdere kansen gehad voor een twee-staten oplossing en ze hebben het altijd afgewezen, omdat ze geen twee-staten oplossing willen, en ze geven geen donder om het lijden van hun eigen volk. Ze willen alle Joden daar weg; liever dood.
Het is op geluidsband vastgelegd dat de leider van Hezbollah openbaarlijk zegt niet gelukkig te kunnen zijn totdat elke Jood op aarde dood is. Als je realiseert dat daardoor de positie van het Joodse volk is, en wat je dan ook denkt van de veiligheidsmaatregelen, dan moet je morele standpunt veranderen. We weten dat als de Arabieren hun wapens neerleggen zouden ze vrede en welvaart hebben voor hun gehele volk, en de Israëliërs zouden geen barrières meer bouwen of ander zaken die de rest van de wereld zou afkeuren.
Ze zouden gewoon verder kunnen gaan met dingen waar ze wel erg goed in zijn; technologische innovatie. Het leven daardoor beter en comfortabeler te maken voor ons allemaal, waaronder zelfs de voor de Arabieren.

Aan de andere kant weten wij dat als de Israëliërs hun wapens zouden neerleggen worden ze ongetwijfeld afgeslacht; mannen, vrouwen en kinderen.
De Arabieren zijn zelfs blij dat hun eigen kleine kinderen in de vuurlinie worden neergezet als ze de Joden aan vallen. Zoveel haat is er. En deze haat komt rechtstreeks vanuit hun geloof. Het is niet de politiek of het gezag voor een moeder om de dood van haar kind te vieren.
Alleen religie kan dat doen met mensen; en één religie in het bijzonder: degene die continue aandringt op de terugkeer naar de 7e eeuw.

Kijk maar wat een puinhoop ze hebben gemaakt in de Gaza, wat nu wederom een gebied is van een islamitische Hell-Hole. De Israëli zaten vroeger in Gaza, maar ze hebben het destijds in onderhandelingen opgegeven voor vrede. Ze ontwortelden duizenden kolonisten en gaven
het land terug aan de Arabieren voor de vrede. En wat kregen ze ervoor terug?
Ze kregen oorlog en terreur natuurlijk. Gaza werd meteen een lanceerplatform voor honderden Iraanse raketten gericht op Israëlische vrouwen, kinderen en bejaarden; door mannen die zich verschuilen achter hun eigen vrouwen, kinderen en bejaarden.
Lafaards zijn het. Maar we weten inmiddels wel dat het lafaards zijn. Als je openbaarlijk in een democratie steun betuigd voor een terreurorganisatie zoals Hamas, en je staat daar
daar totaal incognito met een zwarte vlag te zwaaien en de Hitlergroet te brengen; dan ben je niet echt iemand die veel respect verdient. Sterker nog; je bent nog minder als een varken. Die heeft namelijk wel de moed om zijn kinderen te beschermen als het er op aan komt.

Raketten opgesteld in scholen, ziekenhuizen en in kinderopvangplaatsen. Een dubbele oorlogsmisdaad en totaal genegeerd door het Westen zoals met alle Arabische oorlogsmisdaden.
Dat is wat Israël kreeg toen ze Gaza opgaf en dat is wat ze gaan krijgen als ze stom zijn om ook de Westelijke Jordaanoever weg te geven. Israël moet bestaan omdat er behoefte is aan een Joodse staat. De mensheid heeft gedurende eeuwen bewezen dat ze niet te vertrouwen zijn als het gaat om Jodenvervolging. Jodenhaat schijnt opgeslagen te zijn in ons DNA want het blijft maar terugkomen.
Elke Jood die denkt dat de Holocaust nooit meer zal gebeuren is een dwaas. Er zijn genoeg mensen op de wereld die het graag opnieuw zien gebeuren, en velen van hen wonen in de landen rond Israël.
Wanneer Arabische legers in het verleden aanvielen liepen ze voorbaat al op te scheppen over de genocide die ze zouden gaan plegen.
En ze gingen nog harder schreeuwen, elke keer opnieuw en opnieuw als ze wederom verslagen werden door Israël.
Mensen die Israël boycotten en steun betuigen aan de Palestijnen hebben geen idee wat het is om te leven op een dunne strook land, omringd door landen die de gehele bevolking willen uitmoorden; die dit herhaaldelijk hebben geprobeerd en herhaaldelijk is mislukt en net zolang blijven proberen tot de
dag dat zij zullen slagen.
Dit zal in de praktijk nooit gebeuren, terwijl wij in het Westen er voor blijven betalen. Met onze royale subsidies en ontwikkelingshulp. Geld wat word gebruikt om tunnels te graven naar Israël, om zo aanslagen te kunnen plegen. Geld wat word gebruikt om wapens, lanceerinstallaties en raketten aan te schaffen.
Wat zou jij doen als Israëlische premier? Hoe zou je omgaan met mensen die niet allen jou, maar al je landgenoten wil gaan vermoorden? Ik weet wel wat ik zou doen, en ik zou mij daarbij geen fuck aantrekken van wat de rest van de wereld daar over zou denken.
Want dit is een oorlog van religieuze haat door islamitische Arabieren tegen de Joden. En ik hoop dat de Joden elke aanslag, elke oorlog winnen. Want de Arabieren hoeven slechts eenmaal te winnen om wederom een Holocaust aan de wereld te laten zien. En dan zullen wij, wederom, verbaast, geschokt en met ongeloof er naar kijken: Wir haben est nicht gewusst…

Daarom steun in Israël, en dat is waarom, als je maar ook een greintje menselijkheid bezit, ook jij Israël zou moeten steunen. Wat je politieke overtuiging ook mogen zijn.

bron-P.C.

1 thought on “Waarom Ik Israël Steun

  1. Eindelijk zegt iemand eens hoe het er echt voorstaat, het nos journaal draait alles om, ik schaam me ervoor dat ik uit nederland kom, en dat nederland zo dom is om niet in te zien dat hamas fout zit, en israel gaat dwars zitten…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.