Wij zien het allemaal maar niemand durft te protesteren! Wij worden massaal bestolen (bekijk ook de video)!

De rol van de overheid is veel te groot. Hardwerkende burgers betalen zich blauw aan belasting, geld dat wordt (rond)gepompt in zinloze linkse stokpaardjes. Er zijn 2 groepen die onder onze vorige kabinetten niet de dupe zijn geworden van de graaicultuur: De grootverdieners en de gelukzoekers! Eerst was dit aantal nog  redelijk maar helaas zijn ook deze groepen, mede door de massa-immigratie en de miljardensteun aan de crisisveroorzakers en bonussen-instandhouding ververtegenwoordigd in ons land!

Maar de grootste geldverslindende groep is de EU/ESM, die mede door onze regeringen (met totale minachting voor onze democratie), nu de macht en het geld in handen heeft!

Enkele voorbeelden van de EU dictatuur:

 • ECB-president Mario Draghi maakte onlangs bekend bereid te zijn ongelimiteerd staatsleningen van zwakke eurolanden op te gaan kopen om de hoge rentes te drukken. Jens Weidmann, de president van de Duitse Centrale Bank, vergelijkt het plan van de Europese Centrale Bank (ECB)  om staatsobligaties op te kopen, met het werk van de duivel.
 • Bezwaren afgewezen: uitspraak Duitse Hof ESM gaat door.
 • Europese Unie wil financiële steun aan Egypte verhogen
 • De Europese Unie heeft donderdag miljoenen euro’s extra steun beloofd voor democratische en economische ontwikkelingen in Egypte.
 • Een machtige instantie binnen de Europese Centrale Bank moet vanaf begin volgend jaar toezicht gaan houden op alle banken in Europa. Dat heeft de Europese Commissie woensdag voorgesteld.
 • Het Europees Parlement heeft bij monde van parlementsvoorzitter Martin Schulz de kant gekozen van moslims die zich beledigd voelen door de anti-islamfilm Innocence of Muslims.
 • IMF: Griekenland heeft toch derde steunpakket nodig Griekenland heeft een derde steunpakket van de Europa nodig om overeind te blijven. Het land wil extra financiering tegen gunstiger voorwaarden. Duitse onderzoeksjournalisten hebben ontdekt dat de schulden (bijna € 700 miljard) die de ECB heeft “overgenomen” van failliete eurolanden, ongeveer het drievoudige bedragen van de officiele garanties waarvoor Nederland zijn nek heeft uitgestoken. U weet wel: dat geld kwam altijd terug, want het waren alleen maar garanties.
  Intussen worden ook de bankiers onder druk gezet om de helft van hun vorderingen weg te geven aan Griekenland, zodat ze nog meer kunnen lenen. Een kind kan uitrekenen wat er met de extra leningen van het IMF (maximaal € 390 miljard), van de EU (nu reeds € 250 miljard “noodfonds”) en uit het permanente garantiefonds straks gebeurt.
  We worden gewoon bestolen; neen, niet alleen door de corrupte politici uit het verleden, maar vooral door de zwijgende zakkenvullers van nu.

DIT is nog niet alles, dat wij worden ook bestolen door alle EU-parlementariers! Bekijk deze video maar:
http://www.youtube.com/……

Nederland is hierdoor niet alleen economisch maar ook cultureel en maatschappelijk aan het verpauperen. Wij moeten ons steeds meer aanpassen aan de cultuur, normen een waarden van groepen die hier met miljoenen zijn binnengehaald en die hier niet alleen worden gepamperd maar ook de dienst uitmaken! Enkele voorbeelden van de grote verarming van Nederland (mede door de EU)

 • De rente loopt nu al per dag op tot tachtig miljoen euro
 • De werkloosheid onder (vooral niet-westerse) jongeren is het tweede kwartaal van dit jaar toegenomen. Van de jongeren tussen de 15 en 25  jaar zaten de vorige periode 108.000 thuis zonder werk. Vooral het  aantal werklozen dat geen opleiding volgt, is relatief sterk toegenomen.
 • De AOW leeftijd gaat omhoog
 • De Nederlandse pensioenen dreigen volgens minister Henk Kamp van Sociale Zaken in gevaar te komen door plannen van de Europese Commissie. De fondsen lopen daardoor het gevaar ook hun pensioenen te moeten verlagen. De pensioenen zijn de laatste jaren al bevroren.
 • Ook de lonen zijn in gevaar (loonmatiging/bevriezing) . De miljoenen bonusregelingen voor bestuurders/grootverdieners daarentegen blijven gehandhaafd
 • De koopkracht van de Nederlanders daalt het komende jaar gemiddeld met 0,75 procent. De daling wordt veroorzaakt door hogere zorg- en pensioenpremies, hogere btw en hogere accijnzen op alcohol en tabak.
 • SER adviseert: ouderen moeten meer zorg zelf betalen
 • Verzekeraars: zorgpremie volgend jaar fors omhoog
 • Levensreddende medicijnen worden niet meer vergoed!
 • Verarming Zuid-Europa schaadt Nederlandse export De Nederlandse export naar andere EU-landen is de afgelopen jaren steeds minder gegroeid. Door de economische crisis kopen Zuid-Europese landen steeds minder Nederlandse producten.
 • Benzineprijs op nieuw record: 1,887 euro per liter; Energieprijzen  en accijnzen fors verhoogd; Huren, belastingen verhoogd, etc.

Nederland gaat ten onder en dat is een feit! Een uitzichtloze armoede ligt op de loer! Petities helpen niet, Nederland kent geen bindend referendum, dus het  volk is monddood gemaakt!

Wordt het niet tijd dat wij ophouden om onze koppen in het zand te steken en nu (anno 2012) niet meer (zoals de middeleeuwse boeren),  driekwart van onze hardverdiende oogsten zonder protesteren afstaan?

De islamitische immigratie invasie overstroomt Europa, ook al is gebleken dat het multiculturalisme een enorme fout was.
Massa-immigratie in plaats van assimilatie heeft geresulteerd in een omgekeerde kolonisatie van Europa. Alleen deze keer zijn de kolonisten niet van nut voor het gastland, maar wordt het leeg gezogen door parasieten en criminelen.

6 thoughts on “Nederland Wordt Wakker!! Wordt Het Niet Tijd Dat Wij Ophouden Om Onze Koppen In Het Zand Te Steken?

 1. Exact wat Frank Ankersmit (historicus) zei:
  “We leven in toenemende mate in een oligarchie, een stelsel waarin een kleine groep het voor het zeggen heeft en waarin deze groep door middel van publieke organisaties zijn eigen belang veiligstelt. In dat opzicht zijn we op weg terug naar het feodalisme waar de staat garant staat voor het belang van een bepaalde, private groep” (“Bilderberggroep?”)
  http://eunmask.wordpress.com/2012/11/19/nederland-heeft-geen-vertrouwen-meer-in-de-toekomst/

 2. De overheid kan beter werken zonder daarvoor de sociale zekerheid te slopen. Maar zo denken neoliberalen niet. Die willen het geld halen bij de zwakkeren en de werkende klasse. We moeten het geld halen, daar waar het zit. Bij de rijken en het bedrijfsleven. Veel bedrijven betalen nauwelijks belasting omdat ze via wegen die ontwijken. Ook is de hoogste belastingschijf in 20 jaar met 10% verlaagd. In 1990 moesten mensen met meer dan 100.000 euro per maand gewoon 61% inleveren. Maar nee dat hebben PvdA, VVD en D66 verlaagd naar 52% tijdens Paars.

  Ik ben van mening dat we het kapitalisme moeten afschaven. Nederland moet een socialistische raden-democratie worden. Onze vertegenwoordigers in een raden-democratie zullen modaal verdienen en geen luxe meer kennen. Geen dure feesten meer van 12.000 euro of hoge vergoedingen en geen salarissen van 8.900 euro ( tweede kamer ) of 12.000 euro per maand ( premier ).

 3. Vorige week werd er met veel tam tam aangekondigd dat de Europese Unie een nobelprijs voor de vrede heeft gekregen,maar wat een farce is dat en zeker als je de argumentatie leest wat ze allemaal gedaan hadden om die vrede te bewerkstelligen.Het is pure geschiedenis vervalsing als je wat verder kijkt dan de neus lang is.Men zegt dat ze ertoe bijgedragen hebben om dictaturen in Portugal,Spanje,en Griekenland tot een einde te brengen,maar dat is gebeurd door het volk zelf,zonder enige inbreng van die Unie.Die stonden langs de zijlijn te kijken hoe dat plaats vond,en toen het eenmaal gebeurd was werden ook zij die Unie ingeluisd.Yougoslavie weer een heel ander verhaal,ook daar had die Unie geen rol van betekenis in,die klus werd overgelaten aan de NAVO,en hoe dat daar is afgelopen weten we ook allemaal.Terugkomend op het feit dat de Unie een Nobelprijs heeft gekregen,is niet meer dan iedereen een rad voor de ogen draaien om te laten zien:kijk eens hoe goed we het hier doen.Gaan we wat verder terug in de tijd(1936),dan zien we ook hoe er een rad voor de ogen gedraaid werd door de Olympische Spelen in Berlijn te gaan houden,en ook de wereld kon zien:kijk eens hoe goed we het hier doen,en we weten wat dat voor afschuwelijk gevolg dat heeft gehad.Ik wil niet zeggen dat het weer zo gaat gebeuren,maar het gaat nu op een meer geraffineerde manier,door stukje bij beetje steeds meer naar Brussel toe te schuiven,en zo de boel verder in te palmen,en er zo een Europese dictatuur van te gaan maken,die al aardig gestalte gaat krijgen.Die dreiging komt nu niet van rechts af maar van centrum links met veel Zeloten en geitenwollensokken figuren,die over het algemeen vet betaalde banen hebben,en er alles aan doen om het 4e rijk gestalte te gaan geven.Ik voel me nu net een verzetsstrijder in eigen land(Europa),maar ik weet dat er vele met me zijn die ook dat 4e rijk niet willen,of daar deel van uit willen maken.Ik zal de dag dan ook prijzen als die hele zooi dan in elkaar stort en ik weer in mijn eigen land kan leven,met de Rood-Wit-Blauwe vlag fier in top.

 4. word toch eens waker nederland.je ziet het nu weer net verkiezingen gehad,en wat blijkt,wat ik dacht,de pvda gaat net als de pvv overstag met die rutter.ze denken niet aan de bevolking maar aan zich zelf.als het aan mij licht gaan wij massaal de straat op .en zegen nee tegen dit gedoe.wat nou kiezen? het word ons op gedrongen net als die uero.

 5. Perceptie is realiteit!
  En als ik (én vele wéldenkenden) dit kunnen waarnemen, maar dat het grootste deel van het volk van mening is dat er niets aan de hand is, dan is het hún probleem!.
  De gevolgen hiervan zijn echter desastreus voor de toekomst van ons land en ons nageslacht!
  En dát is wat ook mij en mijn gezin zal treffen en daarom doe ik hier alles aan om te trachten de mensen (al dan niet met een plaat voor hun hoofd) te laten inzien wat de realiteit is ook al is het vaak ‘dweilen met de kraan open’!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.