COA

Nurten Albayrak een van de drie zakkenvullende zusjes Albayrak waar wij in Nederland behoorlijk mee zitten opgescheept heeft het kort geding tegen de commissie Scheltema verloren. Deze commissie onderzocht in opdracht van minister Gerd Leers van immigratie, integratie en asiel het functioneren van deze lekkere tante, het werkklimaat en de bestuurscultuur bij deze Asiel instantie. Ook keek deze commissie naar de financiële vergoedingen van het bestuur. Mevrouw Albayrak wilde onder andere weten wie en wat er gezegd was door mensen van het COA tegen de commissie Scheltema. Mevrouw Albayrak verlangt nu openheid en transparantje van de commissie Scheltema. Hoe durft deze afschuwelijke allochtone mevrouw zulke dingen te vragen terwijl zij zelf niet transparant en open was in haar functie van directeur bij het COA. Dus het is een goede zaak dat de rechter haar verzoek heeft afgewezen zodat zij dit niet kan gebruiken en het is ook te hopen dat zij geen enkele vergoeding meer krijgt.

6 thoughts on “Nurtun Albayrak

  1. Gewoon terug sturen naar dat antisemitische kut land van haar waar zij vandaan komt. Kan ze lekker in een elegante Bourka achter heer man gaan rond lopen samen met de andere in Bourka gestoken vrouwen.
    Ook kan ze hier prima een bomgordeltje onder verbergen.
    Op zouten dus.

  2. Onder leiding van Nurten Albayrak is bij het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) sinds 2004 twaalf miljoen euro uitgegeven aan de inhuur van externe directeuren en managers. Zijzelf reed als bestuursvoorzitter in een ‘goudkleurige’ Mercedes E350. De auto werd in oktober 2009 door het COA gekocht voor 89.650,66 euro!

  3. Ik mocht dat mens op het eerse gezicht toch al niet. Je hebt dat met bepaalde personen. Mijn voorgevoel over deze allochtoonse zakkenvulster kwam uit. Ik heb dat in het verleden wel vaker gehad met bepaalde personen maar daar gaat het hier niet over. Gewoon ontslag, zonder ontslagvergoeding en wegwezen. Zo te kijk worden gezet en dan nog noten op je zang durven hebben? Schandalig. “T is wat met die buitenlanders.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.