Om het linkse zooitje niet voor het hoofd te stoten heeft Rutte besloten niet te tornen aan de ontwikkelingshulp.
De 0,7 % van het bnp, voor de niet zo intelligenten onder ons het bruto nationaal product, die aan ontwikkelingshulp wordt uitgegeven blijft dus gelukkig overeind.
De arme en zielige krijgsheren en dictators die krijgen dus hun geld gewoon om er Tanks, Straaljagers, Raketten, Oorlogsschepen, Geweren, Handgranaten, Bermbommen en dat soort wapentuig voor te kopen.
Ook kunnen zij hier voor, Privé vliegtuigen, Dure huizen, Luxe reizen, Exclusief eten, Escortdames, Mooie auto’s en Dure horloges voor kopen.
En zoals we allen weten komt dit allemaal ten goede aan de arme bevolking van deze landen die geen nagels hebben aan hun kont te krabben.
Gelukkig maar dat het zo goed gaat in Nederland want anders konden wij het ons niet permitteren om zo veel geld aan deze Gangsters uit te geven.
Nee toch?
Maar alle gekheid op een stokje, hier ligt toch een schone taak voor de PVV van Geert Wilders.
Ik roep de PVV op om eindelijk maar eens een eind te maken aan deze comedy.
.

Stoppen met ontwikkelingshulp ?

  • ja! (100%, 6 Stemmen)
  • Nee. (0%, 0 Stemmen)

Total Voters: 6

Loading ... Loading ...

1 thought on “Onze ontwikkelingsgelden gaan naar de speeltjes van criminele regimes.

  1. Je vraagt je inderdaad af waarom we in godsnaam ontwikkelingshulp moeten geven aan deze landen terwijl een steeds groter wordende groep van Nederlanders in een armoedekuil glijden. Denk daarbij aan een groot gedeelte van de gepensioneerden en nederlandse bijstandstrekkers, chronisch zieken etc. Waarom hier de PGB’s uitkleden en miljarden naar Afrika sturen. Overigens van het minimumloon valt in Nederland ook geen gezin meer te onderhouden. Ook hier in NL kunnen we dus de ontwikkelingshulp goed gebruiken. Stoppen met die onzin :Disapproval:

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.