Zwarte Piet

De Amsterdamse burgemeester van der Laan laat zich door een stel allochtonen intimideren om de intocht van Sinterklaas komende maand in Amsterdam niet door te laten gaan.
Want volgens deze lieden die hier te gast zijn omdat ze te lui zijn om te gaan werken in het land van herkomst en hier een vorstelijke uitkering krijgen is het pure discriminatie dat Zwart Piet mee loopt.
Deze traditie bestaat al honderden jaren en Hollandse kindertjes kijken hier al weken naar uit.
En nu zullen een stelletje lui lapzwansen ons gaan vertellen wat wij in eigen land wel en niet mogen.
Ik ben het echt zat.
Dit land is een kut land dat heel langzaam door de islamitische 5e kolonne wordt overgenomen.
Over een paar jaar komen ze met de eis dat onze Hollandse blonde dochters met een hoofddoek gaan lopen en weer een paar jaar later moeten ze een tent aan zodat ze daar een bomgordel onder kunnen verbergen.
Waar zijn we in dit christelijke land in godsnaam mee bezig.
Die lui moeten terug naar hun eigen land.
Dan kunnen ze daar de boel naar de bliksem helpen zoals als in Irak, Iran, Syrie, Egypte, Libie, Tunesie, Senegal, Palestina, Eritrea, etcetera.
Allemaal Islamitische heilstaten waar het fantastisch gaat, waar de vrouw wordt onderdrukt, waar de mannen elkaar naar het leven staan en kinderen worden vermoord.
Ga terug en kom nooit meer terug.
Wij zijn jullie meer dan zat en laat onze Hollandse kindertjes met rust en lekker SINTERKLAAS vieren zoals zij dat al honderden jaren doen.
En burgemeester van der Laan ontvang alsjeblieft eind november Sinterklaas en Zwarte Piet met alle egards die je in je hebt en maak geen eind aan deze mooie traditie.

5 thoughts on “Sinterklaas

 1. Wij hebben helemaal niets te maken met slavernij, omdat wij daar zelf falikant tegen zijn.
  Wij willen daarmee, ook niet via de achterdeur van ons Sinterklaas feest, betrokken raken!

  Wij moeten daarom onze donaties aan de derde wereld dan ook maar stoppen.

  Als wij geen zwarte pieten meer mogen hebben, dan moeten wij ook niet meer voor Sinterklaas willen spelen!

 2. Ik vind dat de VN ook Jodekoeken, Negerzoenen, Kaaskoppen, Spi-nazi, Boerenjongens, Kletskoppen net als Zwarte Piet moet verbieden.
  Hebben we met z’n allen nu echt niets beters te doen.
  In Syrië 30 doden door een bomaanslag, in Irak 85 doden door een bom aanslag, in Pakastan wordt een meisje in haar hoofd geschoten omdat zij voor haar rechten opkomt, in Mali worden blanken ontvoerd en met de dood bedreigd, in Afganistan tientallen doden door een auto bom, in Bangladesh meer dan 100 doden door brand in een kleding fabriek waar mensen onder mens onterende omstandigheden moeten werken.
  Moet ik nog even door gaan?
  Ik kan nl nog uren door gaan malloten in Hilversum en New York.
  Besteed aub uw tijd en geld aan nuttige zaken en laat ons Kinderfeest met onze Sinterklaas en Zwarte Piet aub met rust.
  En tegen van der Laan wil ik alleen maar zeggen , laat Sinterklaas en Zwarte Piet maar lekker komen volgende maand in jouw mooie Amsterdam.

 3. Ja en nu gaat ook nog de VN zich met de zaak bemoeien.
  Het moet niet gekker worden.
  Waarom moeten wij ons GVB nu weer aanpassen.
  En Zwarte Piet is niet eens een neger maar een moor die door het roet van de schoorsteen alleen maar in zijn gezicht en handen zwart is geworden.
  We moeten maar emigreren.
  Wie wil er nu nog in zo’n idioot land wonen waar we de les worden gelezen door Niet Nederlanders

 4. Wij moeten altijd maar begrip hebben voor andermans tradities: daar is in principe niets mis mee. Omgekeerd behoort de ander dan ook begrip te hebben voor onze, vaak eeuwenoude, tradities. Dat geldt zeker voor bijvoorbeeld een eeuwenoud kinderfeest als Sinterklaas.
  Als wij naar de Antillen verhuizen, dan behoren wij ons aan te passen aan de samenleving op de Antillen. Mensen uit de Antillen, die naar Nederland verhuizen, behoren zich aan onze samenleving aan te passen.
  Het geneuzel anno 2013 over zwarte Piet is alleen maar een kleinzielige confrontatie, die allen maar getuigt van de onwil om hier behoorlijk te integreren.
  Ònze gasten moeten van ònze tradities in òns land afblijven. Wij doen dat elders ook!

 5. Baliganger ik ben het helemaal met je eens. Het is van de gekke dat een eeuwen oude traditie door nieuwkomers die hier niets hebben te zoeken om zeep wordt geholpen.
  Laat ze lekker gaan vechten in hun islamitische landen

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.