58 !! en baal van dit land

Hoi,

Ben een vrouw van 58 jaar en werk me kapot voor een minimaalinkomen, leef zuinig en probeer wat te sparen.
Dit moet je dus niet doen in dit KUT LAND want dan betaal je veel teveel gemeentebelasting etc.
Gewoon maar alles opmaken en dan maar aanspraak maken op al die fondsen/subsidies zoals al dat volk wat hier binnenkomt die vaak de weg beter kennen als de Nederlander die vanaf zijn geboorte al genummerd/gemerkt is dus makkelijk te pakken.
Ik kan niet op vakantie zoals veel buitenlanders die voor een maand vertrekken naar hun geboorteland en nog nooit een dag hebben gewerkt sterker nog ze spreken nog niet eens Nederlands ook al wonen zie hier al 30 jaar, ze willen met een Nederlander niets te maken hebben maar leven wel van onze centjes, over discriminatie gesproken.
Ik kan maar een dingen zeggen Nederland gaat naar zijn verdoemenis met dank aan dat achterlijk klootjes volk in Den Haag.
De grenzen hadden ze nooit open moeten gooien, waar is onze veiligheid en waar is ons geld waar we al jaren voor werken en sparen en dadelijk geen pensioen meer is, dit is pure diefstal.
Vraag me wel af wanneer de echte Nederlander is eens opkomt voor zijn rechten en gaat opeisen wat al jaren door Den Haag is gestolen, onze centjes.

Ben gewoon klaar met dit land en baal ervan dat ik hier geboren ben, wij kunnen nergens naar toe.

Gr. K

3 thoughts on “Wat denk je zelf…

 1. @SilentVoice
  Oh en daar is Karin voor verantwoordelijk???????
  Haar voorouders waren waarschijnlijk gewoon turfsteker ofzo en hadden nooit een slaaf gezien.
  Die hadden we hier ook helemaal niet. De verantwoording voor slavenhandel lag bij de Nederlandse multinationals (VOC) en de Regenten.
  NIET bij Karin.

 2. Beste Karin,
  Jouw voorouders zijn schuldig aan dit fenomeen en niet de kut buitenlanders 🙂 . Jouw voorouders hebben andermans land ingepikt, mensen verkocht, slavernij geïntroduceerd en apartheid waar Zuid Afrika nog steeds last van heeft. Oh en niet te vergeten mensen massaal uitgemoord. Wat nu in Nederland gebeurt heet niks anders dan karma!

 3. Beste Karin,
  Ook wij in huize Lauwerijssen delen jouw wrevel. Dit land is inderdaad helemaal naar de verdoemenis geholpen onder auspiciën van de Nederlandse regering, of anders gezegd inclusief de voormalige regeringen. De potten zijn gevreten, de sociale verworvenheden afgebroken en alle toekomstperspectieven zijn voor de meesten van ons verdwenen. Ik heb helemaal niks meer met dit land dat inmiddels is volgepropt met dieven, straattuig en buitenlandse gelukzoekers. We zijn als Nederlander verraden. Trouwens, kijk eens rond in het straatbeeld. Hoeveel echte Nederlanders zie je nog?

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.