Neem de zorg.
Wij betalen allemaal per persoon zeg maar 120,- per maand aan zorgpremie Daar komt op dit moment 220,- een eigenrisico bij.
Dat is dus 1.440,- + 220,- = 1.660,- per jaar per persoon.
Nu hebben de dames en heren politici in het akkoord dat zij kort geleden hebben afgesloten besloten dat het eigenrisico naar 400,- gaat.
Dus gaat de zorg volgend jaar 1.860,- per persoon kosten.
Geweldig, Henk en Ingrid zijn dus alleen aan de zorg al een maandsalaris kwijt.
Henk en Ingrid gaan dus niet meer naar de huisarts.
Waar door Jan en Ingrid zich verwaarlozen en ernstig ziek worden wat niet nodig was geweest als zij wel eerder een bezoek aan hun huisarts hadden gebracht.
Hier door zullen zij een duurdere behandeling nodig hebben waar door de zorg weer duurder gaat worden en Henk en Ingrid weer meer premie moeten gaan betalen.
Dan gaan zo nog minder naar hun huisarts waar door Henk en Ingrid nog zieker worden en zij een nog duurdere behandeling nodig zullen hebben waar door de zorg nog duurder wordt en de zorgpremie nog verder om hoog zal moeten.
Hier door gaan Henk en Ingrid dood waar door de zorg goedkoper gaat worden en de zorgpremie naar beneden kan.
Dat is wat onze achterlijk volksvertegenwoordigers voor ogen hebben.
We laten Henk en Ingrid gewoon dood gaan, dan is het zorgprobleem opgelost.

2 thoughts on “Sterf Henk en Ingrid!! Das stukken goedkoper

  1. Ik denk dat de regering er voor moet gaan zorgen dat de begrafeniskosten naar beneden moeten of nog beter dat begraven of cremeren gratis moet worden.
    Dan zullen Henk en Ingrid bereid zijn om nog eerder dood te gaan en dat levert de staat dan weer een heleboel bezuinigingen op waar door het overheid tekort nog verder naar beneden kan en Nederland, uiteraard zonder Henk en Ingrid want die zijn dan dood, binnen de korste keren met gemak voldoet aan de eisen van het dictatoriale Europa onderleiding van de Fuhrer Barosso met zijn vazal van Rompuy.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.