Trots op Nederland

Ik zou weer trots willen zijn op mijn land.
Trots op wat wij allemaal bereikt hebben.
Maar er is momenteel weinig om trots op te zijn.
We gaan woensdag stemmen.
Je vraagt je af op wie.
Op Roemer die het communisme aanhangt.
Op die stropdas dragende activist Samsom die graag weer Sinterklaas wil gaan spelen.
Rutte die scheld op alles wat links is en het land kapot wil bezuinigen.
Misschien D66 die Pechtold heeft die openlijk solliciteert naar een dik betaalde belastingvrije baan in Brussel.
Of Sappie die erg lief is, maar vis nog vlees is.
Waar om geen Thieme die het zelfs erg vindt als je een vlieg dood slaat.
Die geblondeerde Wilders die met de botte bijl om zich heen slaat en doet of hij rechts is maar hartstikke links is.
Dan heb je nog een vrouw onvriendelijke partij als het SGP die denken dat een vrouw maar één recht heeft en dat is het aanrecht.
Natuurlijk gaan we op het CDA stemmen van die man met die moeilijke naam Sybrand Buma en nog veel meer. Een zielige partij die na de leegloop van de kerken nu ook leeg loopt.
Het is eigenlijk een zielig zootje als je dat goed bekijkt.
In hun handen moet je als kiezer nu je lot leggen.
Het is toch verschrikkelijk. De een verkoopt onze hele ziel en zaligheid aan Europa, de ander wil de belastingbetaler op laten draaien voor de tekorten die landen als Griekenland, Spanje, Italie, Portugal, etc. hebben. Nog weer anderen willen de zorgpremies nog hoger laten oplopen omdat er geen geld is.
Er is een partij die wil dat alle islamieten het land uit gaan en moskeeen slopen.
Een splinter wil ritueel slachten gaan verbieden wat door bepaalde geloven al duizenden jaren wordt gedaan.
Er zijn partijen die er heilig van overtuigd zijn dat Europa ons alleen maar heil heeft gebracht.
Maar er is geen enkele partij die zegt. Wij strijden voor Nederland en de Nederlanders.
Eerst de zorg voor die Nederlanders die na de oorlog ons land hebben opgebouwd en waar nu de vruchten van worden geplukt.
Het onderwijs zou veel beter moeten worden en meer geld moeten krijgen om dit te realiseren.
Niks hulp aan die knoflookstaten die ons miljarden kosten. De banken en verzekering maatschappijen worden flink aan gepakt en alle criminele individuen worden opgepakt. Door de woningbouw verenigingen zal flink de bezem gaan en alle zakkenvullers net als bij de banken en verzekering maatschappijen zullen terug moeten betalen wat zij van de gemeenschap hebben gestolen. Armoede in Nederland wordt eerst bestreden en als er dan nog iets over is komen die zielige derde wereld landen waar ze te lui zijn om te werken misschien wel aan de beurt. Wat vluchtelingen, die hier alleen maar komen om hun hand op te houden op een enkeling daar gelaten die best geholpen mag worden.
Maar de rest terug van ze vandaan komen. Militairen naar Afghanistan of wat voor achterlijk land ook waar ze elkaar afslachten gaan we niet meer doen.
Er zal een klein maar goed uitgerust en geoefend leger moeten komen dat de grenzen van ons land zal verdedigen. De oude grenscontroles moeten weer terug komen om het alle criminelen die hier nu vrij spel hebben tegen te houden. En gewoon onze oude vertrouwde Gulden weer terug. En wij beslissen zelf over wat wij met ons geld en ons land doen en zeker niet Europa. Uittreden uit het ondemocratische Europa is de enige optie.
Met enkele sterke landen, zoals Duitsland en Finland worden verdragen afgesloten Het geld dat naar Europa gaat hebben we hier in Nederland veel harder in nodig.
Subsidies aan Vluchtelingwerk, Novib en dat soort instellingen moeten direct stop gezet worden om de zorg in Nederland te kunnen betalen.
De belastingdruk die nu gigantisch is kan dan sterk naar beneden. En dan blijft er genoeg geld over om zaken als jeugd criminaliteit aan te pakken, en kunst en wetenschappen te subsidiëren. Het koningshuis zou weer gerespecteerd moeten worden, de Nederlandse vlag zou weer alleen moeten wapperen en op de lagere scholen zou het Wilhelmus weer uit het hoofd geleerd moeten worden.

Zo´n partij die bestaat niet in Nederland maar zou er wel moeten zijn. Een partij die in stand wil houden wat wij in de afgelopen paar eeuwen hebben opgebouwd en vindt dat anderen net als wij voor zich zelf moeten zorgen Een partij die bv de naam SOLIDARITEIT NEDERLAND zou kunnen dragen.
En als er dan zo’n partij komt dan zal ik de eerste zijn die zijn stem hier op uitbrengt en dan zou ik weer trots op mijn land, mijn Nederland zijn en dan zouden er niet zoveel echte Nederlanders Nederland de rug toe keren en emigreren.

Please follow and like us:

4 thoughts on “Trots Op Mijn Land

  1. Ik zou het zelf geschreven kunnen hebben. De oplossing kan ik helaas ook niet aandragen. Diegene die er toch het dichtste bij zit met oplossingen is toch de PVV. Je moet toch ergens beginnen lijkt me. Hier in Huize Lauwerijssen zijn de meningen verdeeld. Waar ik voor de PVV ga gaat vrouwlief voor de SP. Tòch de partij die ten alle tijde voorop heeft gelopen wanneer het om sociaal onracht gaat. Een misopvatting is toch wel dat de SP pro-Europa zou zijn. Ik kan je verzekeren dat dat absoluut NIET zo is. Alle parijen hebben wel een mooie belofte in verkiezingsprogramma opgenomen maar zonder samenwerking zal er nooit iest verzilverd worden ten gunste van onze eigen bevolking. Ik stem PVV omdat die partij in elk geval een nieuwe frisse wind in het polieke landschap heeft doen waaien. Beter zo, dan achter de ellbogen zou ik zeggen.

  2. Met excuses voor enkele mis-aanslagen op het toetsenbord. De nieuwe lampen begeven het een voor een. Die hebben ook niet meer de kwaliteit van vroeger. Het is haast vergelijkbaar met zoals de meeste politici. Gaat daar nog weleens een lampje bij branden.

  3. Helemaal met de schrijver eens,wij hebben het goed hier,eerst ons eigen volk dan andere helpen.
    Alleen uitgeven wat je hebt en meer niet,net als de huishoud knip.Géén 2 euro uitgeven als je er maar één hebt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.