NaNa NaNa Na

Ik heb m’n geld verhuisd.
Weg bij die GroteKut Bank (ABNAMRO), die geen rente geeft. Geen behoorlijk dagafschrift geeft, geen hypotheek geeft, me een BKR heeft bezorgd, geen kas heeft en ook geen boodschap heeft aan een eenvoudig loonslaaf als ik . Maar die wel met zijn arm diep in de reet van de overheid zit.
En de bank die er alles aan doet om samen met het groot winkelbedrijf het Chartale geld (contante geld) uit de samenleving te persen. Zodat JanKees de Jager straks ook over jouw Marktplaats aankopen BTW kan heffen en inkomstenbelasting over je particuliere verkopen en dat je ook het bezoek aan de hoeren op je bankafschrift terugvindt. Ja,Die bank ja !! Die KUTbank die dacht dat ik voor de rest van mijn leven aan hun was gebonden Nou NaNa NaNa Na .Het is hartstikke eenvoudig. Ga naar www.verhuisjegeld.nl en in een uurtje heb je het meeste werk achter de rug en binnen een maand bankier je bijvoorbeeld met de TriodosBank. Dus verhuis ook je geld en laat die Kutbank een poepie ruiken.

Ga je ook je geld verhuizen

  • Jaaahhhh natuuuuuurlijk , ga ik doen. (100%, 3 Stemmen)
  • Nee hoor, dat durruf ik niet (0%, 0 Stemmen)
  • Ik ben hartstikke tevreden over mijn Grote Kut Bank (0%, 0 Stemmen)

Total Voters: 3

Loading ... Loading ...
Please follow and like us:

3 thoughts on “Verhuis, net als ik, je geld weg van die Grote KutBank

  1. Chagrijn het lijkt mij een geweldig idee om die kut bank van jou, je bedoelt de bank van die mislukte P.v.d.A er die later VVD er is geworden en die stinkt naar rotte vis, een loer te draaien door de mensen op te roepen hun geld weg te halen.
    Een super idee is het.
    Hoe gaan we beginnen?

  2. Ik zit bij dezelfde kutbank sinds ik twee jaar geleden een bedrijf ben gestart en heb zo’n tyfushomo als aanspreekpunt. Deze kankernicht maakt fouten, is langzaam, geeft niet toe dat het zijn schuld was en laat alles in de soep draaien. Als ik bij zijn teringbaas kom lacht-ie mij uit. Kankerzooi. Het probleem is dat er te weinig banken zijn en te weinig concurrentie. Wat mij nou fijn lijkt? Opheffen die staatsbanken (ING, ABN). Alle schulden wegschelden en de aandeelhouders gaan leeg naar huis. Eindelijk gerechtigheid.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.