Salonsocialist Bos is helemaal de weg kwijt
Wouter Bos vindt dat de ouderen meer moeten gaan betalen aan zorgkosten door middel van het opeten van zijn eigen huis. Is deze man met zijn top inkomen van ver boven de Balkenendenorm helemaal van de ratten besnuffeld. Eerst verplichten ze ons meer af te lossen van de hypotheek, maar voor de zorgkosten mogen we ons huis dan weer opeten. Dat betekent dat woningbouwverenigingen ook hun huizen voor de huurders moeten gaan opeten.
Solidariteit stond ooit hoog in het vaandel van de socialisten.
Ouderen betalen veel voor jongeren zoals bevallingen, voorbehoedsmiddelen, kinderbijslag, kinderopvang, onderwijs etc.., zullen we dit maar op de rekening van onze jongeren zetten.
Deze zakkenvullers hebben helemaal niet het recht om met dit soort voorstellen aan te komen, daarnaast vraag je je af waar hun verstand zit om zoiets te bedenken.

Heeft Woutertje gelijk ?

 • Ja, natuuuurlijk. (13%, 2 Stemmen)
 • Nee, hij is helemaal van de Pot gerukt (88%, 14 Stemmen)

Total Voters: 16

Loading ... Loading ...

1 thought on “Ouderen hun zorgkosten laten betalen door hun eigen huis op te eten.

 1. Beste Jan,

  Je weet het toch, wij ouderen hebben voor alles betaald en door zuinig te leven nog wat over gehouden.
  Dat laatste beetje willen de banken en de Nederlandse overheid ook nog uit ons persen.
  En dat gaat ze nog lukken ook.
  Want, Het zielige Griekenland, Econiomische vluchtelinmgen, Buiten proportionele overheidssalarissen, Zakkenvullende Albyraks, Marokaanse reljongeren, Het asociale Italie, De op geld beluste Brusselse Euro parlementariers , De onterechte WAO’ers en WW’ers, De achterlijke buitenlandse militaire operatie’s, moeten tenslotte uit de zakken van de belasting betalende burgers betaald worden.
  En dat zijn niet alleen de jonkies die net zijn begonnen met betalen maar ook de ouderen die al hun hele leven hebben betaald.
  Dus Jan wat mij betreft heb je helemaal gelijk.
  Wij gaan stoppen met het betalen voor Voorbehoedsmiddelen, Kinderopvang, Onderwijs, Bevallingen, Kinderbijslag, etc.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.