1 We betalen zonder blikken of blozen €642.000.000,- extra aan Europa omdat we onze zaakjes zo goed op orde hebben.
2 Een minderheid in het parlement leest ons de les voor.
3 Door de achterlijke zorgwet weet niemand meer waar hij of zij aan toe is.
4 Straks mogen we niet eens meer onze eigen arts uitzoeken. Dan bepaald de zorgverzekeraar dit voor je.
5 Als je vermogen hebt staan op de bank dan moet je daar over meer betalen dan dat het in rente opbrengt.
6 Als je wiet verkoop, wat verboden is, en je wordt hier voor veroordeeld, dan krijg je geen gevangenisstraf.
7 Als je een paar kilometer te hard rijdt krijg je een forse bekeuring.
8 Jihadisten die naar Syrie gaan om mee te vechten, behouden hun uitkering, paspoort en krijgen geen straf.
9 Als je de Ebola epidemie wereldwijd wilt verbreiden moet je ebola patienten naar Nederland halen ipv ze daar in het land waar de patient het heeft opgelopen te behandelen.
10 Honderden jaren hebben we het Sinterklaasfeest gevierd met Zwarte Pieten. Nu mag dat niet meer van de Quincie en zijn zwarte kornuiten.
En we laten dit gewoon maar gebeuren.
11 Met oud en nieuw zijn er delen in steden waar geen vuurwerk afgestoken mag worden. Ook dit accepteren we maar.
12 Bejaarden in de zorginstellingen gaan soms een keer in de week in bad omdat er geen geld voor is om ze elke dag in bad te doen.
13 Als je je hele leven hebt betaald voor je pensioen wordt je procenten gekort omdat de fondsen verkeerd hebben belegd of zoals het ABP geld moest afstaan aan de toenmalige regering Kok.

14 Poolse, Bulgaarse, Roemeense, Letse vrachtwagen chauffeurs pikken door dat ze minder willen verdienen de banen in van Hollandse vrachtwagen chaufeurs zonder dat er iets aan gedaan wordt.
15 Hybride aut’s zijn net zo milieu onvriendelijk en misschien nog wel meer dan normale benzine auto’s maar de regering blijft subsidie aan deze Hybride auto’s geven.
16 Z.g vluchtelingen worden met meer dan duizend man ondergebracht in plaatsen met 150 inwoners. Je zal er wonen.
17 Oost Europese criminelen en criminelen met een donkere huidskleur zijn zo verschrikkelijk laf om bejaarden te overvallen en in elkaar te slaan om met het bankpasje dat zij buit hebben gemaakt de rekening van deze 80 en 90 jarige te plunderen.
18 Als Nederland niet aan de 3% norm van Europa voldoet dan gaan we het land lekker kapot bezuinigen. En zijn we het braafste jongetje van de klas. Frankrijk steekt zijn middelvinger op.
19 Twee jaar terug verkochten we onze tanks. Nu wordt er weer over gedacht om ze aan te schaffen.
20 Erdogan de Turkse president beticht ons van het discrimenteren van zijn Turkse staatsburgers in ons land. De held Rutte durft niet eens om excuses te vragen.
21 Roemenen die in Roemenie wonen vragen met behulp van hun criminele regering in ons land een uitkering aan en wat schertst onze verbazing, ZE KRIJGEN HET OOK.
22 Moskeeen die met Nederlandse subsidie worden gebouwd staan onder controle van de Turkse overheid.
23 Er wordt een Vliegtuig met 298 inzittenden waar onder 198 Nederlanders boven Oekraine neer geschoten. Nog steeds niet heeft Rutte Rusland van deze genocide beschuldigd. Terwijl het overduidelijk is dat deze misdaad door Poetin getrouwen is uitgevoerd.
24 Een directeur van een groot landelijk reisburo vindt het niet nodig om meer dan de Balkenendenorm te verdienen. Nu wordt hij hier voor zwaar gestraft en moet een kreeg een forse belastingaanslag van de belastingdienst.
25 De heren de Leeuw en van Nieuwkerk verdienen tonnen Euro’s per persoon bij de Nederlandse Omroep, die opgebracht worden door ons belasting betaler.
Als ik dit rijtje na lees wordt ik heel verdrietig en boos lezer en ik kan nog uren door gaan om te vertellen waarom Nederland nou zo’n kutland is.
Maar misschien wilt u zelf nog punten kwijt waarom u het met mij eens bent Dus schrijf dit op in uw reacties.
De eerste 25 zijn van mij de volgende 200 zijn jullie.
Ik weet zeker dat u er weinig moeite voor hoeft te doen.

Piet

66 thoughts on “Waarom is Nederland zo’n kut land 2 ?

 1. Dat gezeik over racisme word ik ook helemaal schijt zat. Iedereen wordt gediscrimeerd ook Nederlanders en zieke mensen die geen huis of zorg krijgen. Vluchtelingen hebben voorrang…….

 2. Dit overbevolkte tyfus land. Ga het steeds meer haten! Den Uyl Halsema Rutte Trump en Merkel hebben alles naar de klote geholpen. Ipv de enorme schade in economie en beschaving te hetstellen….. is nu te laat ik zeg nog max 20 jaar. Westen is een aflopende zaak!!!!!! Hebben wij burgers ons daar voor naar de klote gewerkt???? Opsluiten met water en brood die varkens

 3. Vreselijk het corana virus. Voor de volksgezondheid.en een ramp voor de EU wat praktisch al failliet is op het rijke Noorwegen na.De regering gaat ons helpen. Dat betekent elke euro die je nu krijgt, je straks weer 2x harder moet werken en meer belatingen gaat betalen.is een ramp.ik volg ruim 20 jaar de economie. Het Westen was zeer welvarend na de 2e wereld oorlog tot 2000. Toen kwam China en andere grootmachten oprukken. Ook de natuur is sinds de jaren 80 gigantisch achteruit gegaan. Hoorde zondag een economoom en paragnost zeggen. De mens wordt gestrafd voor als maar meer willen en roofbouw op de natuur. Virussen milieurampen. Met meer dan 7 a 8 miljard mensen gaat dit een keer helemaal fout. Probeer goed voor de medemens en natuur te zijn. En probeer de dag te plukken! Wens iedereen het beste toe, behalve Rutte,Blokhuis en Halsema!!&&🤣👍

 4. En wat heeft het voor.zin om iets te zeggen burgers hebben geen recht in dit klote land je mag niets zeggen vrijheid van meningsuitingen lachertje dat hebben we niet en wat wordt er gedaan met klachen geen reet nederland moet zich schamen .!!!!!

  1. Klote land ben hier geboren heb hier in dienst gezeten en daar is toen vaker gezegt rot naar je eigen eiland .had ik die maar zat ik er al lang want dit klote land maakt iedereen stuk met die gasten van 2e kamer en iedereen die daar zogenaamd voor de burgers staan . Wij zijn medelanders die hebben meegeholpen het land weer op te bouwen na de oorlog die voor niets is geweest zoveel mensen hebben hun leven moeten geven (Ein reich ein munt) dat is het nu ook een Europa een klote euro alle landen die toen in oorlog zaten met die man met verkeerde snor. En we zijn nu Eu .dat ging toch ook zonder oorlog toen we Eu werden en de euro kregen. Hoofd van de Eu (Duitsland ) open your eyes

  2. In dit democratische hoerenland mag je dus wel zeggen wat je vindt. Alleen de beslissingen zijn allang genomen. Zielig armoedig kut pleures land!

 5. Ben berhoorlijk versleten door 30 jaar dat tyfus werk. Zuip en rook veel te veel. Maar ben altijd blijven sporten. En altijd geld belegd. Dat is de reden dat ik er nog wat van wil maken. Anders is het uitzichtloos in dit arme mongolen land. Binnen tien jaar leef ik als in god in Frankrijk maar dan in Spanje!! Voor 2000€ p maand kun je daar als een koning leven en heb je een vrijstaand huis met zwembad. Uurtje rijden van Allicante. Aardige relaxte mensen geen stress. Alles is er nog erg goedkoop!

 6. Is zo armoedig tyfus land geworden. Maandag tm donderdag werk ik twaalf uur per dag. Helemaal naar de kanker ben ik dan. Zuip ik lekker drie dagen lang mn kop er af! Asbak op tafel met kwaliteits sigaren. Dat maakt het in deze multiculitere varkensland nog een beetje aangenaam. Rutte is een konten rimmer!

 7. Hoe gaat Nederland er in de toekomst eruitzien? Steeds meer belasting betalen, hogere pensioenleeftijd, overbevolking door niet-Nederlanders enz.
  Gaat de regering ervan uit dat we maar gewoon blijven betalen en ons dood blijven werken tot ons pensioen terwijl er steeds meer vrijheid van ons wordt ontnomen?
  Serieus, hoe kan het dat roken wordt verboden in rookruimtes? Onze regering is niet goed. verbeter me als ik fout zit hoor, maar rookruimtes zijn toch juist voor mensen die behoefte hebben om effe snel een peukje op te stoken? Het is een afgescheiden ruimte waar andere mensen geen last van hebben. Wat heeft de regering hier dan over te zeggen? Alle rokers weten al dat roken ongezond is, maar laat dat dan hun eigen keuze zijn.
  Als het zo doorgaat zal alcohol binnenkort ook verboden zijn.

  Ik ben van de vroege generatie Z maar ik zit er nu al over te denken om later te gaan emigreren.. Zegt al heel wat hoe Nederland wordt voorgesteld aan jongeren

  1. Ik heb een zeer goede opvoeding gehad. Maar na 30 jaar veel te lang en veel te hard hebben moeten werken dan goed voor me is.te weining waardering een flut salaris ben ik een beest geworden. En al die kanker regeltjes in Nederland is hopeloos.

 8. De drukte de overbevolking je helemaal uit de naad werken. Waardoor je geen waardig prive leven hebt. Wat een kankerland. Sorry voor mn taal gebruik. Zo ziek is Holland gewoon. Hoop dat ik zelf niet die vreselijke ziekte krijg door al die tyfus stress. Wat mij op de been houdt is binnen vijf a max tien jaar emigreren naar Spanje!!! Geen stress mensen zijn vriendelijk en blij! Rutte Blokhuis Halsema. Deze varkens 🐷 hebben dit land naar de klote geholpen. Ik schijt op jullie !!!

 9. Klopt, de leugen van Partij voor Volkspartij voor Vrijheid en Democratie:

  U bent een dief van uw eigen portemonee als U uw eigen belastinggeld niet terugpakt door subsidie: de Regering bepaald dus hoe U leeft, hoeveel U moet werken voor een huis, hoeveel inflatie er is op arbeidsvaluta in een vrij land.

  Dit is de enige natuurlijjke vorm van oneindige groei in de natuur als om hun groene begrip tegemoet te komen: dat is kanker Ofwel de lobbycratie van rutte.

  http://www.anti-corruptie.nl/actualiteit/2018/onderzoek-lobbywatch-het-bedrijfsleven-loopt-de-deur-plat-bij-rutte-iii

  Schooien voor ONZE levenswijze voor ONZE centen voor ONZE tijd van leven, wij stemmen op een lobbycratie, de boeren zijn als eerst wakker nu algehele politieke inzet het legaliseren onteigening voor banken met landen zonder eigen vermogen is. (U bent niet het probleem maar een deel van de oplossing: hier trapt zelfs een boer niet in!)

  we worden bespied (5G), belogen en bedrogen

  Gevolg is een dictatuur waarbij kinderlozen, mensen die geen auto nodig hebben en geen behoefte hebben aan moderne fokhuizen (professionele benaming breeders: fokzwaard schip fondsen) voor pensioenfondsen geld betalen en mee moeten werken aan eindeloze groei banken met landen zonder eigen vermogen nota bene!

  Partij voor Volkspartij voor Vrijheid en Democratie zou hiervoor berecht moeten worden, van subsidie rotrutte tot truc inflatievaluta: de gulden van zalm 2,2 gulden per euro…

  Een ieder die erop gestemd heeft moet worden kaalgeschoren voor hen die hun leven voor dit land en onze vrijheid hebben gegeven. Het duurt niet lang meer of ook wij zijn cultuurvluchtelingen en zullen net als de Joden vandaag de dag (hoor je niets van), vervolgd worden. Benieuwd welke christencultuur door “VVD’ers” wij dan nog kunnen opbranden..

 10. Heel Nederland VVD heeft de eerste stappen gezet tot totale onderwerping, alvorens de islamisering na Pim en Theo en huidige kruisiging Wilders die zijn leven gaf voor onze vrijheid:

  NIEMAND SPREEKT

  -Krankzinnige inflatie door belastingverhogingen.
  -Gesubsidieerde overbevolking door kindersubsidie en nieuwkomers voor eindeloze groei.
  -Krankzinnige WOZ door gemeenten met verdienmodel.
  -Lobby algehele onderwerping pensioenfondsen zodat iedereen Moet blijven werken.
  -Krankzinnige hypothecaire onderwerping voor banken met landen zonder eigen vermogen.
  -Cultuurweggave, messentrekkerij, eerwraak, stenigen, kruisigen genitale verminking en alle verzwegen psychologische cultuurhaat die hier uit volgt van regerende sociologen en maatschappijleraren die komen met zwarte pieten discussie: hoe achterlijk kan je zijn.

  Vergis U niet deze politieke inmplementaties zijn structureel en onomkeerbaar.

  Hoe totaal zwakzinnig is de gemiddelde roofzuchtige VVD’er met zijn kinder/auto/huis subsidie eigenlijk en is deze walgelijke zelfzucht “Hollandse tollerantie” waarin levenden sterven?

  Er zijn ziekenhuizen en inrichtingen, maar geen VVD’er komt waar hij hoort voor de cultuurvernietiging waar Oorlogstrijders zich voor omdraaien in hun graf.

 11. Onze tolerantie is niets anders als totale desinteresse in de medemens: VVD.

  Wees Rutte voor en neem vast aandelen in kankermedicatie tegen G5 straling voordat je niet het probleem bent maar de oorzaak (elektronische stralingsvervuiling mag zolang je betaald).

  Alles is weggegeven: onze cultuur word steeds achterlijker.

 12. dit land is ziek

  rutte is het bewijs dat kanker een oorzaak heeft

  Vlucht voordat nl volstaat met hersendodende G5 masten, stralingsnormen welke in Duitsland verboden zijn worden nu al reeds overschreden.

  mag hopen dat deze man zijn gelijke tegenkomt in het hellevuur

 13. Roken mag al niet meer. De volgende zaken binnenkort ook niet meer. Vuurwerk,openhaard,bbq, auto op fossiele brandstof. Alcohol, vlees. Wat mag wel. Je letterlijk dood werken en alle rekeningen en belastingen betalen tot je met je pensioen kan en helemaal versleten bent. Ik haat en schijt op dit vreselijke land!!!

 14. Ben avondje op stap. Was wat eerder. Dus ff biertje drinken. Zelfs rookhok is weg. Geen flikker meer aan. Volgende kroeg weer buiten zitten. Niet rokers zijn zeer goed beschermd. Blokhuis heeft onze vrijheid ontnomen. Ik wil die vent helemaal in elkaar trappen. Een uitje na week uit de naad werken mag ook al niet meer.

 15. Ik heb me dertig jaar uit de naad gewerkt. Heb 20 jaar goede baan gehad. Altijd gespaard om later wat eerder met pensioen te kunnen en te genieten. Aangezien ik nu tien jaar keihard werk meer uren. Toch verdien ik 1200€ netto minder.mn oudedagspotje raakt aardig leeg. Lange dagen en hard werken wordt gestraft hier ipv beloond. Ik haat dit armoedige stink kut land

  1. Canada lijkt me een prachtig en schoon en rijk land. Terwijl Nederland een armoedig kut land is geworden en overbrvolkt met teveel regeltjes. Zijn er in Canada ook zoveel regeltjes?

 16. Nederland is achterlijk, ik haat de regering en Nederlandse arrogantie. Wijzen met het vingertje naar zogenaamde derde wereldlanden, ook naar andere Europese landen.

  Dit terwijl wij door achterlijke milieuregelgeving (stikstof) geen huizen meer kunnen bouwen. En waardoor het vee maar dood moet of naar binnen. De boeren gaan binnenkort de supermarkt distributiecentra bezetten, heeft een groot deel van de bevolking straks niks te vreten.

  En dat allemaal dankzij een dove en corrupte kut-overheid die maar niet wilt luisteren. Het overgrote deel van het volk geeft NIKS om hoeveel stikstof we hier uitstoten, en terecht ook.

  Daarbij blijft men maar doorgaan met het pesten van de burger op alle fronten. Meer belasting betalen voor je auto (vooral Diesels nu) meer huur betalen, hypotheek krijgen is ook verkracht voor de nieuwe generatie (waaronder ikzelf) Btw op voedsel kan ook wel weer omhoog, ook al is het een eerste levensbehoefte (wat onderdak hebben trouwens ook is, maar de overheid zegt stik maar)

  Ondertussen is de criminele belastingdienst bezig om hun fraude uit te wissen. duizenden gezinnen zijn hiervan de dupe. Verhalen van ”of je even 30.000 euro wil terugbetalen” zijn geen verzinsels.

  En zo zijn er nog veel meer dingen.. Ja hoor mensen, wat hebben wij het toch goed hé! Vooral als ongeschoolde cq gemiddeld geschoold (laten we zeggen MBO 3 niveau opleiding) ben je gewoon keihard de lul op alle fronten.

  Worden er 100.000 woningen gebouwd, zijn er slechts 10.000 sociale huur… Nou, ik zou wel willen weten waar al die hoogopgeleide mensen vandaan komen en uiteraard ook de rijke mensen. Volgens mij zijn er statistisch gezien meer ”domme” mensen dan slimme namelijk.

 17. Flutte,Blokhuis,Halsema, Jette en in Duitsland Merkel hebben Nederland en Europa om zeep geholpen. Vanaf 2000 ging het erg slecht en 2010 was het moment om de problemen drastisch aan te pakken. Is nu te laat! Politiek nederland zorgt voor mensen tegen elkaar opzetten. Moslims, Nederlanders, rokers, niet rokers, vuurwerk, brandstof auto, electrische auto. Enz enz

 18. Zo weer de tyfus gewerkt deze week en 8 uur file . Is allemaal een tyfus land. Nou lees ik dat die mongool dat homootje Paul flikker Blokhuis het roken op werk en op terrasseb gaat verbieden in 2022. Ik was altijd al gefrustreerd hierover. Ik vind sindsdien de horeca dood. Paul Blokhuis kijk goed in de spiegels…… met een lage zon zie ik niemand op het zebrapad. Vuile kanker mongool

 19. Dit land is gek de wereld op zijn kop democratie is een illusie. Alles slaat door totaal geen besef van realiteit. hard werkende en eerlijke mensen worden gestraft. eerlijk zijn loont niet meer enz. enz. Discriminatie wordt gecreëerd door de overheid. Beloftes worden gemaakt over de rug van derde. Kort om trots zijn om Nederlander te zijn…. FUCK OF!!!!!

  1. Was vroeger zeker positief. Nu haat ik Nederland. Ze maken elkaar maar af. Ik blijf in mn stoel zitten net als flikkertje Rutte,Jette en Blokhuis. Landverraders!

 20. Nederland is allang geen democratie meer. Je mag nog wel zeggen wat je vindt. Maar is allang beslist. Is een vergader cultuur over onbelangrijke zake en regeltjes. Ik ben het stront zat hier. Bier in de koelkast asbak op tafel muziek op 10. In de kroeg mag niks meer. Nergens trouwens. Rutte Halsema en al die mongolen. Krijg de schijt ! Nederland pikt het niet meer! Wij maken onze eigen regels!!!! Hahahahha

 21. Beste mensen, zijn hier meer mensen die ook helemaal ziek worden van de overbevolking?doordeweeks ma di wo do is het keihard werken chaos files enz enz. Weekend wil ik mn huis niet uit. Veels te druk buiten. Nooit eens rustig stukje voor jezelf. Ja kom alleen buiten om mn hond uit te laten en bier en shag te kopen.

 22. In de crisis 2007 2008 iedereen de schouders eronder en geen hoge salarissen. Kan ik prima mee leven. Maar nu nadat al die jaren de economie als een tiet loopt. Moet minimum loon voor hardwerkend Nederland 15€ per uur zijn. Heb straks een feestje 12 km verderop. Bussen rijden niet. Taxi te duur. Dus met de fiets door de polder. Ik fiets altijd met een zwaar kettingslot in mn hand. Ja schapen neukers probeer het maar bij een jonge gezonde vent ipv bejaarden mensen. Ik sla jullie helemaal de tyfus

 23. De geschiedenis zal zich herhalen. Grote natuur ramp of oorlog. Half Nederland weg. Dan zijn er geen regeltjes meer. En mag alles. Komt allemaal door die kenker overbevolking in dit stink hoeren land!!!

 24. ja wat moet je zeggen,.. Nederland is een kutland geworden!! en als gewone man kun je er niets tegen doen,.. ja er iets over schrijven op internet,. we worden geregeerd door buitenlanders die niets met ons hebben, ze zitten in besturen gemeentes en politiek! en we worden steeds meer en meer van ons nederlanderschap bestolen! multiculti rotzooi!!! en vroeger leerde je op school de nazi,s zijn slecht en hebben velen vermoord dat moeten we nooit meer hebben in nederland! nou wat ons nu staat te wachten is erger dan wat er toen is gebeurd! EEN BURGEROORLOG!!! isis strijders wat vrouwen kinderen en mannen hebben onthoofd lopen nu gewoon tussen ons zonder dat we het door hebben, en moeten nu zielig gevonden worden in nederland,. die zielige isis kinderen haal ze terug naar nederland,. en straks weer een peleton europahaters dr bij! en wij ondertussen maar betalen aan de belasting om dit allemaal mogelijk te maken, en als je zelf hulp nodig hebt moet je eerst je eigen opvreten!! dank u Den Haag! en als er straks een x de burgeroorlog uitbreekt in europa tussen de moslims en europeanen zijn de hoge heren als eerste weer vertrokken net als vroeger in 40 45! en de gewone man moet maar overleven in de chaos die hun dan achterlaten! dank u Rutten en zn ellendig miezerige volgende mannetjes! bye bye nederland en europa!

  1. Helemaal mee eens. Ga regelmatig naar Spanje. Costa Blanca. Geen hoofdoekje gezien. Zeer schoon land. Volop ruimte relaxte mensen. In de toekomst ga ik emigreren. Nederland is een overbevokt land met veels te veel regeltjes en tyfus armoe. Ik schijt op politicie , politie en handhaving. Pleures volk!!!

  2. Denk dat de jaren 70,80 en 90 geweldig waren in het Rijke land van toen. Alles kon en mocht.was geven en nemen. Wat voor elkaar over hebben. Weinig schapen neukers. Nu is Europa een aflopende zaak. Binnen 20 jaar compleet failliet nog meer armoede en een burger oorlog. Rutte is slap flikkertje!!!

 25. Net als de meeste mensen. Moet ik me ook elke dag uit de naad werken.ondanks leuk werk en collega’s is de druk veel groter dan vroeger. En je verdient tegenwoordig net genoeg om al die schurken bedrijven te betalen. Belastingen, verzekeringen,kpn,nuon enz enz. Vroeger kon ik nog eens af toe mooie kleren , meubels of autootje kopen. Nu is het echt bijna geen doen. Nu weer een rookverbod in een rookhok. Het klimaat en of milieu is zeer zorgwekkend. Ook de politieke spanningen. Usa China Rusland Iran N Korea. Naast het dagelijks moeten presteren met werk. Wil ik in mn spaarzame vrije tijd volop genieten. Naast fietsen wandelen is dat voor mij goed glas wijn en sigaar. Niemand die dit afpakt. Stelletje varkens in Den Haag. Ik schijt op jullie klootjes volk!!!!

 26. Was altijd een keurige burger. Nu schijt ik op al die regeltjes. Ik steek gvd mn sigaar op waar ik wil. Drink mn wijnen waar en wanneer ik wil. Is nog het enige plezier in dit stink overbevolkte armoedig kut land. Ober 1 😁😁👍👍👍

  1. Sinds 9 september wonen wij in noorwegen
   We hadden €1500, een auto en een aanhangwagen van 4m lang.

   We wonen nu in rust, aan berg, bos en zee. Mijn man gaat €18 per uur verdienen, en dit is zijn ‘proefperiode’, wat later meer gaat zijn. Mijn kind gaat pas vanaf 6 jaar naar school, krijgt vanaf 14 jaar pas huiswerk, vanaf 16 eerste proefwerk en iedere klas is klein met een universitair opgeleide leraar.
   Noorwegen is een geen-EU land en is een van de minstbevolkte landen ter wereld met de mooiste natuur. Hier word je beloond als je familie op 1 zet. Bedrijven geloven in samenwerken ipv concurreren.
   Hier durven mensen hun spullen op straat te zetten (fiets, step, etc) en nooit wordt t gejat.

   Succes met je reis!

   1. Wow groot respect voor jullie! Wat een enorme stap. Lijkt mij daar ook schitterend. Is ook een zeer rijk land. Terwijl Nederland een armoedig multiculturele hoere land is !!!

 27. Ik heb al sinds mijn 16 de (ben nu 26) al tien jaar lang (mentale) problemen omdat je gewoon met een wajong uitkering in een cirkel terecht komt. Ik wou gewoon even melden dat als het systeem gebleven was zoals het eerst was . dan had ik nu, waar ik toen zo hard voor heb moeten werken alles voor elkaar gehad. groot verhaal kort ik was verkracht en had te maken met loverboys ,tot mijn verbazing deed de politie hier geen ene moer of fuck aan! hierdoor heb ik ptss aan overgehouden en schulden. ook was ik een tijd dakloos dus ik kon geen enkele zorg krijgen ,ja ik kon op een wachtlijst ,op een wachtlijst terwijl je niet meer wilt leven omdat je je compleet verloren voelt heeft weinig nut. het maakt mij nog kwader bij het idee dat dit dagelijks bij jonge meiden gebeurt. en mensen kunnen me echt geloven op mijn woord als ik zeg dat dat soort jongens je hele leven vernielen en mentaal zo misbruiken dat je geen uitweg meer ziet op lange termijn. doordat het hele systeem is omgegooid heb ik zoveel gezeik gehad en nu nog want ik ben overspannen geraakt ,want door lak aan aandacht voor mijn problemen werd ik simpelweg een werkpaard. dus doordat ik overspannen ben mag ik op het moment niet werken en door mijn inkomen kom ik ook niet in aanmerking voor een sociale huurwoning. verder heb ik geprobeerd bij een schuldhulpverlener aan te kloppen ,maar die zeggen je moet minstens zoveel schulden hebben. oftewel ik ben gedwongen door het mooie systeem hier in NL . 800 EURO HUUR te betalen. sta al twaalf jaar bij entree ingeschreven! iedereen in mijn omgeving heeft hetzelfde probleem en sterker nog ,de meeste mensen die ik ken die zeggen allemaal in de schulden terecht zijn gekomen vanwege de hoge huren! ik kan zo uren doorgaan ,maar mijn punt is WAAR IN GODS NAAM IS NEDERLAND MEE BEZIG! LAND VAN KASTJE NAAR DE MUUR GESTUURD WORDEN ! ik hoop oprecht dat er iets gaat gebeuren met de ouderenzorg en de te dure uitbuitende huren en koopprijzen! dit is gewoon belachelijk ,ik heb het nooit breed gehad maar wist altijd rond te komen nu is het elke dag maar zien hoe of wat . Ik ben een Nederlandse burger en je kunt geen kant op in je eigen land .

 28. Nederland is een kutland omdat het het grootste pedoland is met de grootste bron van kinderporno.
  Nederland is een kutland omdat er kinderbordelen worden gehouden, ook in den haag en rara wie daar komt.
  Nederland is een kutland omdat zij samenwerken met wereldwijde netwerken bij het selecteren van slachtoffers door gebruik te maken van ons landelijke systemen. Kinderen worden geselecteerd vanuit bloedlijnfamilies, militairen en geselecteerd van scholen.
  Satanische ritueel misbruik/Mk Ultra gebeurd in gesloten en openbare voorzieningen, zoals universiteit, scholen, bibliotheek.

  Nederland is een kutland omdat zij zichzelf verkocht hebben. De regering wordt geregeerd door bedrijven en de bedrijven worden geregeerd door…
  Zie handelsverdragen, en nederland heeft de meesten van allemaal.

  Nederland is een kutland omdat dit een gevangenis ia (je paspoort is je gevangeniskaart) en mensen om me heen zeggen wij zijn vrij in nederland.

  Nederland is een kutland, omdat zij lulkoek verkopen over klimaat en terugdringen van co2uitstoot, terwijl ze de afgelopen 10 jaar nederland hebben ontbost. Bovendien had nederland bomen die co2 uitstoot kunnen verwerken. Nederland had zoveel van die bomen dat het 17 miljoen co2 uitstoot van autos zou neutraliseren. In 2010 is dr laatste co2 neutrale boom gekapt.
  Bovendien is onze grond nu zodanig ziek dat binnen x jaar het onvruchtbaar is.

  Nederland is een kutland omdat het een schijnheilige is.

  Owja ik vind t ook hartstikke kut om continue over die ruttekut te horen.
  Hij is slechts een zoemende mug, een handpopetje en doordat men er op focust zijn de blind en doof naar de echte bloedzuigers

  Nederland is een kutland omdat zij onschuldige mensen gevangen houden voor onbepaalde tijd binnen de psychiatrie.
  Vele slachtoffers van satanistisch ritueel misbruik worden gehouden, gedrogeerd, geindoctrineerd en gek gemaakt.
  Ohja nederland is een kutland want met slechts een knip van de vinger wordt je meegenomen en is je vrijheid ontnomen.

  Nederland is een kutland omdat wij geconditioneerd worden op die sirene test iedere 1e maandag van de maand. Nu met sms alert erbij. Als de sirene echt afgaat zijn mensen verward en in paniek waarom hij afgaat?

  Nederland is een kutland
  Een groot kutland voor een klein land. Wij gaan emigreren naar een niet-Eu land. Dikke dikke doei

 29. Die Pegida leider, Poetin en Trump dat zijn de heren met ballen. Je werk , de files, over bevolking. Ik drink lekker mn bier en wijn. Steek nog een goede sigaar op. Dat maakt dit hoeren leven nog een beetje mooi.

 30. Al die nieuwbouw, nieuwe culturen. Slechte arbeids voorwaarden/vooruitzichten. Ik heb mn geld waar ik 30 jaar met bloed zweet en tranen over heb. Belegd in goud. Ik heb nauwelijks nog vertrouwen in Europa. Ben bang dat het vroeg of laat helemaal mis gaat. De hardwerkende mensen pikken het niet meer.

 31. Ik verdien 11,20 per uur. Pas bij de tandarts geweest 15 minuten. 180€ daar moet ik 2 dagen voor werken. Wat een kanker systeem en land

  1. Die Rotterdamse marrokaan gaat vuurwerk verbieden. Nu Adam die slet van een Halsema. Prima maar dan ook geen vervuilende vuurwerk shows vanuit de gemeente. Aboutaleb stop dat vuur werk in je anale kut. En Halsema in haar slette kut!danku

 32. Hallo, ik ben 45 jaar. Werk me uit de naad sinds mn 17e. Schouders en nek versleten. Heel vaak enorme pijn. Ibrufen helpt al lang niet meer. Ik moet er niet aan denken tot mn 67 e te moeten werken. In dit pleures land. Werk 50 uur per week. Einde van de week heb ik giga pijnen . En ik hou bijna geen flikker over terwijl ik erg op mn geld let. Ik vind het armoe tegenwoordig. Dan de Islam, overbevolking, natuur de naar de klote gaat. Rookverbod, verplicht electrische auto. Heb altijd gezond en bewiust geleefd. Ik rook en zuip lekker nu. Ik wil geen 67 worden in dit tyfus land.

  1. Hoi ik woon nu 2 jaar in Spanje.
   Ik verdien veel minder dan in Nederland maar hou veel meer over .
   Ik was het zo zat in Nederland dat ik nu hier woon .

 33. Heeft het wel zin om hier te klagen over religie of huids kleur ??? Denk dat Nederland te veel zwart wit zwart is het schrijven en wit het papier want verder komen we nergens veel beloftes op papier maar niets doen voor de burgers en dan bedoel ik echt niets. Het zou veel beter zijn als iedereen eens zijn ogen open doet en hun jas aantrekt en eens hun stem echt laat horen rn dat er echt naar geluisterd wordt en ook iets aan gedaan wordt plaats van op straat vragen hoe wil je genoemd worden hagenoot of hagenees wat een stom gelul doe er wat aan regering jullie valen en wij Nederlandse burger balen en betalen voor de fouten die jullie hebben gemaakt en geaccepteerd los ze zelf op want niemand heeft gevraagd voor al die satellieten in de lucht (zwerfvuil in de lucht 800 miljoen) gaat dat kosten doe eerst de aarde schoonmaken met de rotzooi die jullie zelf geaccepteerd hebben plastic wat niet afbreekbaar is en nog veel meer rotzooi wat in de zeeën drijven etc dat is dichter bij de mens dan wat er boven ons hangt maar dat kunnen jullie niet eens de aarde redden laat staan de mens dombos

 34. Ik merk het zelfs hier bij mn eigen dorp.
  Hier in dit dorp staat een moskee. Nu hebben we een dochter wat zeer gevoelig is voor negatieve invloeden. Wij als ouder hebben taak om daar haar voor te beschermen. Dit lukt niet altijd helemaal niet in de puberteit.
  Het dogma hier is dat er een kerk staat, vraag me niet wat voor geloof, een moskee staat ergens achter verlaten, kosten 7 miljoen. Bezoekers per dag niet veel.
  Vervolgens komen er Polen wonen in ons dorp niet erg al die migranten.
  Probleem op school je mist de achtergrond, taal, het begrijpen van hun referentiekader, de normen en waarden van Nederland, waar zijn ze gebleven. In Amsterdam heb je zelfs een openbaar christelijke school waar 99%gemosmimaliseerd is. Maak je je mond open dan is het discriminatie. Slaat een jongen mijn dochter dan kun je op het matje komen en krijg je te maken met de machthebbende die zo krom denken dat je gewoonweg weggescheept word als een debiel.
  Als je aangeeft dat een mannelijk lid binnen een moslim gezin boven aan staat geen respect heeft voor vrouwen, laat staan voor vrouwen in het gezin, een hond staat hoger i de hiërarchie.
  Dan komt er nog eens bij dat alle grote steden worden geregeerd door mensen die eigenlijk moeten beslissen voor veiligheid,Algemene Zaken, Openbare Orde en Veiligheid, Integraal Veiligheidsbeleid, Regelgeving en Handhaving, Communicatie, Juridische Zaken en de Bestuursdienst. De vraag is wat houd dit in? Ik las dat burgemeester van Rotterdam uitkeringen stop zet bij mensen met een boerka. Hoe zit het dan met de Nederlanders die jaren hard gewerkt hebben, geen uitkering krijgen toegewezen, of mensen die een uitkering hebben en te lui zijn om te werken, de boel oplichten, mensen in hun huis nemen om de kosten rond te houden.
  Het probleem begint al bij onze scholen, er word les gegeven , je word getoetst met een cito toets, dat zegt wat je bent, ook dit is een moment opname, ook hier zie je dat we tekort schieten de helft in de klas spreekt een andere taal, hierdoor krijg je problemen.

  leerlingen uit etnische minderheidsgroepen moeten een vol-
  waardige plaats krijgen binnen het onderwijs.
  Ook voor de natuurwetenschappen betekent dit een hernieuwde
  bezinning op de inhoud en vormgeving van het onderwijs (Smit,
  1987). Het hier beschreven onderzoek richt zich op het tweede
  aspect. Immers, allochtone leerlingen zijn oververtegenwoordigd
  i n lbo-scholen en ondervertegenwoordigd in havo/vwo-scholen.
  Ook blijken de schoolprestaties van deze leerlingen vaak onder
  het gemiddelde te liggen. Kennelij k is ons onderwijs er niet op
  ingericht om deze leerlingen de hun toekomende volwaardige
  plaats te bieden.
  Doel van het onderzoek is om na te gaan in hoeverre en i n
  welke opzichten allochtone leerlingen leerproblemen hebben die
  een speciale didactische aanpak vereisen op het gebied van de
  natuurwetenschappen. Voor zover mij bekend, is in Nederland
  onderzoek op dit terrein, waarbij leerlingen worden ondervraagd
  of geobserveerd, alleen nog maar verricht door Bleijs e.a. (1984)
  voor biologieonderwijs en door Buddelmeijer e.a. (1985) voor
  ruimtelijk inzicht.
  2. Probleemstelling
  He t onderzoek heeft zich gericht op de volgende veronder-
  stellingen en vragen.
  1. Voo r veel allochtone leerlingen is de taal waarin ze onderwijs
  krijgen, hun tweede taal, die ze pas op latere leeftijd geleerd
  hebben en die ze thuis niet of weinig spreken. Ook als thuis
  wel Nederlands wordt gesproken (sommige Surinaamse leerlin-
  gen), dan wordt deze taal gebruikt binnen een andere culturele
  context. (Daardoor kan er een groot verschil zijn tussen Neder-
  lands als huistaal en Nederlands als schooltaal.)
  a) Een belangrijk aspect van de natuurwetenschappelijke vaktaal
  is het gebruik van signaalwoorden, die dienen voor het aangeven
  van oorzaak-gevolg relaties, voor indeling in klassen, voor het
  aangeven van de volgorde waarin handelingen tijdens een prac-
  ticum moeten worden uitgevoerd, enz. (Lewis, 1972; Steinert,
  1986). In hoeverre hebben allochtone leerlingen met dit aspect
  extra moeilijkheden? (probleem 1)
  b) Ui t onderzoek is gebleken dat het niveau (concreet, formeel)
  waarop bepaalde concepten gehanteerd worden, kan afhangen
  van de taal waarin leerlingen ondervraagd worden. Het probleem is dat er thuis hun 1e taal besproken word en alleen op school hun 2e taal.

  Ook deze onzin kost miljarden. Willen wij als Nederlander urgentie met een huis, je zit gewoonweg in de grote steden 10 kaar op een wachtlijst. Hoe komen al die allochtonen aan een huis?
  Amsterdam is niet meer wat het was, de criminalisering en de waarden en normen zijn ver te zoeken, bijna alle Nederlandse winkels zijn weg, huizen zijn verwaarloosd bijna overal hangen meer schotels dan dat er ook kaar een knap huis bij staat. Al met al ik ben zat van Nederland. Stemmen het is een voorgeprogrammeerd zooitje om ons zo mak als schaapjes te houden.

 35. Beste Baliganger,

  Je hebt helemaal gelijk: in dit corrupte rotland staat alles op z’n kop en er zijn maar weinig mensen, die zich daarom – zichtbaar – bekommeren en dat is jammer.
  Er zouden best wel wat meer misstanden kunnen worden aangegeven, want er zijn daar veel meer voorbeelden van, dan we onder ogen krijgen.
  En wat de ouderen betreft, houd er maar ernstig rekening mee, dat de “pil van Drion” voor een aantal al op de plank klaar ligt, net zoals we er rekening mee moeten houden, dat de criminaliteit al tot in de hoogste kringen is doorgeschoten!

  1. Wat mij zo ontzettend stoort is dat ze in ons land zo ontzettend doordraven over gezondheid en over gezond eten tuurlijk ik vind het ook belangrijk dat je gezond bent maar ik wordt er toch zo ontzettend gek van dat mensen er zo overdreven over doen bedoel roken mag op steeds minder plekken en dat negatieve gedoe ook over eten bah je mag gewoon niets meer we hebben echt zon compititie samenlevinkje we bemoeien ons teveel met elkaar en dat uitdagen ook over bewegen tegenwoordig is iedereen zo fanatiek als maar rennen komt allemaal door de media en zo en maar naar de sport school man man man ik vind duitsland veel mooier daar is het veel diverser en goedkoper natuurlijk en ook gewoon veel vrijer tis zo moii daar echt heel anders dan nl en wat ik ook behoorlijk irritand vknd is dat iedereen zo met het klimaat en mileue bezig is en okk dat komt allemaal weer door de mainstream media zij bepalen onze gedachten en zij proppen ons brain vol met informatie wordt zo zat van al dat gezeur weet je het systeem is gewoon zo ontworpen om ons gek te maken dat is het probleem en ook om mensen tegen elkaar op te zetten ze willen niet dat we samen met elkaar een groot team vormen en een band opbouwen maar ze willen door middel van stromen van info ons voortdurend voor de gek houden . Voor de rest niks dit is waar ik gek van wordt

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.