Fortuyn

Ik weet zeker dat Nederland er heel anders uit zag.
Dan was de islamitische vijfde colonne een halt toe geroepen.
De Schilderswijk was dan geen Islamitische Staat waar de anarchie hoogtij viert.
Dan hadden haat Imams geen kans gekregen om met hun asociale haatpreken de Islamieten in Nederland op te hitsen.
Er waren geen ronselpraktijken onder de Islamitische mannen en vrouwen om ze te laten vechten voor de Islamitische Staat.
Dan kwamen er geen gehersenspoelde Jihad strijders terug uit Syrie, Irak en Afghanistan om hier te moorden en te roven.
Fortuin had dit probleem hard, keihard aan gepakt.
Dan hadden de zg Islamitische strijders allang geen, Studiefinanciering, WW uitkering, Nederlands paspoort en dat soort zaken gehad.
Hun families hadden geen, Huurtoeslag en WW uitkering.
Dan hadden we hier nog maar een kleine islamitische gemeenschap die zich netjes aan onze normen en waarden hield.
Die geen argeloze christenen overvielen, die fraudeerden met de zorg, die niet roofden, moorden en stalen, die niet in drugs dealden, dan werden de Nederlandse Joden niet bedreigd en hadden we geen Loverboys die Hollandse meisje misbruikten.
Dan waren de problemen in Nederland met 70% afgenomen.
Dan was het goed toeven in Nederland en dan emigreerden er niet duizenden echte Nederlanders.
Dan waren we tevreden met wat we hebben.
Nee de linkse partijen zoals PvdA, D66, Groenlinks en SP hebben dit land naar de bliksem geholpen door alles van die Islamieten te gedogen en te bagatelliseren.
Nu het te laat is komen ze een heel klein beetje terug op hun schreden en gaan ze de burgemeesters inschakelen.
De burgemeesters moeten in gesprek gaan met dit tuig.
Het is om je rot te lachen.
Was Pim er nog maar.

9 thoughts on “Was Pim Fortuin maar niet vermoord.

 1. WAARSCHUWING: NIET GECENSUREERD!
  STATUS: VRIJGEGEVEN

  COPY AT WILL

  > Maakt u zich dan geen zorgen om uw familieleden?

  * Ik ben alleenstaand, mijn vader en moeder zijn reeds overleden, en ik ben enig kind, ik ben niet chantabel. Mijn diagnose belooft per definitie geen goede vooruitzichten, ik heb alvleesklier kanker.

  Dit intervieuw lijkt me nogal controversieel, het zou gaan om een voormalig AIVD medewerker die vanwege persoonlijke gezondheidsredenen aanleiding zag om te gaan praten over de moord op Pim Fortuyn.

  > Er zijn mensen die geloven dat Volkert van der Graaf niet persoonlijk geheel >alleen de moord op Fortuyn heeft gepleegd. Wat is uw mening aangaande deze >stelling?

  * Uiteraard heeft Volkert Pim doodgeschoten, daar hoef je niet aan te twijfelen. Geruchten dat er z.g.n. een schaduw killer zou zijn zou ik niet al te nauw nemen. Dat Volkert heeft het ‘alleen’ heeft gedaan is desondanks niet helemaal waar.

  > U nam contact met ons op, u wilde iets duidelijk maken, kunt u uitleggen >waarom?

  * Er zijn niet veel mensen die begrijpen dat je mensen in het algemeen langdurig kan manipuleren waardoor ze dingen doen die ze als ze niet gemanipuleerd waren niet zouden doen. Dat is wat ik bedoel met dat het lijkt alsof Volkert het ‘alleen’ heeft gedaan. Het zelfde is ook geldig voor de moord op de voor ons toendertijd lastige Louis Seveke.

  > Dus u zegt dat je mensen kan ‘dwingen’ over te gaan op moord?

  * Zeer zeker, maar dat is niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Het kost bovendien erg veel tijd en onderzoek. Ten eerste moet de aankomende dader van een politieke moord vaak komen uit de hoek van iemand van wie men het niet verwacht, maar desondanks een reeël motief lijkt te hebben. Het kost veel tijd en inspanning om potentiële moordenaars te indoctrineren dat het doelwit (Fortuyn red.) uitgeschakeld moet worden. De moordenaar moet stap voor stap het proces doorgaan waarin hij gelooft te handelen uitzichzelf. Dag in dag uit wordt de emmer als het ware volgedruppelt.

  > Hoe weet je dan of een persoon nu daadwerkelijk als moordenaar ingezet kan >worden?

  * Naast Volkert werden er nog meerdere personen onbewust ‘opgeleid’. Als Volkert het niet had gedaan zou er sowieso sprake zijn van anderen, we hadden (AIVD red.) echter voorkeur voor een linkse activist.

  > Wie waren er dan toch belanghebbende bij deze politieke moord op Pim?

  * Binnen de Algemene (AIVD red.) zagen we Pim Fortuyn als een grote bedreiging voor de Nederlandse staatsveiligheid op zowel economisch als politiek gebied. Een homosexueel als president zou bijvoorbeeld Nederland in ernstige verlegenheid hebben gebracht. Daarnaast was hij tegen de Joint Strike Fighter.

  > Wat is de reden dat u naar buiten komt met hetgeen u zegt?

  * Mijn gezondheid laat te wensen over, ik heb niets meer te verliezen, ik heb verkeerde dingen gedaan door mee te werken aan het aanzetten van Volkert tot de moord op Pim Fortuyn. Maar weet dat binnen de Algemene (AIVD red.) niet zo nauw wordt omgegaan met mensenlevens. Ook binnen de Algemene houden we elkaar nauwlettend in de gaten. Zo worden mensen die veldwerk verichten doorgaans zelf ook getapt en gemonitord.

  > Maakt u zich dan geen zorgen om uw familieleden?

  * Ik ben alleenstaand, mijn vader en moeder zijn reeds overleden, en ik ben enig kind, ik ben niet chantabel. Mijn diagnose belooft per definitie geen goede vooruitzichten, ik heb alvleesklier kanker.

  > Toch vraagt u om uw naam geheim te houden voorzover dat mogelijk is.

  * Mijn naam doet er niet toe, wat er toe doet is dat mensen weten dat Pim Fortuyn had kunnen leven als de Algemene (AIVD red.) niet langdurig mensen zou indoctrineren ‘dat moord op een politicus’ moet plaatsvinden. Hiermee haal ik nogmaals aan dat als voormalig AIVD medewerker feit is dat we Volkert stelselmatig al een jaar voor de moord systematisch hebben geindoctrineerd met psychologische oorlogsvoering, Volkert zag Pim letterlijk als een duivel, een bedreiging voor Nederland, en dat was omdat wij (AIVD red.) het wilden.

  > Is er een persoon die gaat over dit type moorden? Dat wil zeggen wie drong er >op aan dat Pim moest verdwijnen? Goedschiks of kwaadschiks?

  * Dat is juist, vlak voor de moord zijn we op persoonlijke titel bij Pim langs geweest, we probeerden tot hem door te dringen dat hij moest gehoorzamen, dat hij het leven zou laten als hij dat niet zou doen. We kregen de orders van Clifford, ‘dit is de laatste kans voor Pim’.

  > Clifford wie?

  * Clifford Sobel van de Amerikaanse ambassade, Pim weigerde steeds maar de Joint Strike Fighter er door heen te pushen. We hoopten nog zo dat Fortuyn zich op tijd zou bekeren. 2 dagen na ons bezoek aan Pim kregen we van bovenaf groen licht.

  > U zegt dat u niet lang te leven heeft, over wat voor tijd praten we?

  * Hoogstens 6 maanden, en voor die tijd wil ik schoon schip maken. Pim moest dood, Clifford gaf het groene licht. En Jan Peter Balkenende werd na voren geschoven. Jan Peter toonde zich uiterst loyaal aan Clifford Sobel. Ja wij van de AIVD hebben deze politieke moord op Fortuyn gearrangeerd. Ja het het te maken met geld, veel geld. De Joint Strike Fighter moest er komen.

  > Zou Nederland beter af zijn geweest met Fortuyn?

  * Pim werd omschreven als extreem rechts, maar vergeleken bij de huidige stand in Nederland was hij zelfs matig links te noemen. Van wie kwam het generaal pardon? Ach had Pim maar mogen leven van het establishment, de gevestigde orde. Maar het mocht niet zo zijn. Ook harde voormalig AIVD’ers als ik kennen spijt. Bevel was echter bevel, en je stelt geen vragen binnen de dienst.

  -Op 5 juni 2002, nog net geen maand na de moord op Pim Fortuyn, publiceert het Ministerie van Defensie een persbericht dat opent met de tekst: ‘Op de vliegbasis Soesterberg hebben staatssecretaris Henk van Hoof (Defensie)en de ambassadeur van de Verenigde Staten in ons land, Clifford Sobel, vanmiddag (5 juni) een zogenoemd “memorandum of understanding” getekend waarin de Nederlandse deelname aan de System Development and Demonstration-fase van het Joint Strike Fighter-project is vastgelegd […]’. ‘Vandaag sluiten we een essentiële fase af van een lang en zorgvuldig proces […]’, zegt luitenant-generaal Dick Berlijn vervolgens in een toespraak.

  Op 6 mei 2001 (de rechtbank leest: 2002) hebben wij de uit- en inwendige schouwing verricht op het lijk van [slachtoffer], overleden te Hilversum op 6 mei 2002 omstreeks 18.50 uur. Bij de sectie is het navolgende gebleken:

  A1. Er waren aan het lichaam 8 perforaties passend bij 3 doorschotletsels aan de romp en 2 tangentiale schoten aan het hoofd. B1. Inschotopening rechts in de nek met uitschotopening links voor aan de hals met perforatie van de weke delen van de hals, bloeding in de halsspieren, de gemeenschappelijke halsslagader rechts en de rechter schildklierhelft en destructie van het strottenhoofd. 2. Inschotopening links aan de rug met uitschotopening links voor aan de borst. Er was perforatie van de borstkas en de linkerlong. 3. Inschotopening links aan de rug met uitschotopening links voor aan de borst. Er was perforatie van de linkerlong, het hartzakje en schampen van de linkerhartkamer. 4. Tangentiale beschadiging van het schedelbot met naar binnen dringen van botdelen en een kogeldeel tot diep in het hersenweefsel. 5. Tangentiale beschadiging van het schedelbot met naar binnen dringen van botdelen tot in het hersenweefsel.

  Conclusie: [slachtoffer] had meerdere schotverwondingen opgelopen met beschadiging van onder meer borstkas, linkerlong, hart, strottenhoofd, rechter gemeenschappelijke halsslagader, schedel en hersenen. Het oplopen van deze schotverwondingen heeft de dood tot gevolg gehad.

  Ten aanzien van het onder 3 telastegelegde:

  8. Een ambtsedig proces-verbaal, nummer [nummer], d.d. 7 mei 2002, opgemaakt door W.L. Snijders en A. van der Land, beiden brigadier van de regiopolitie Gooi en Vechtstreek (AH/16-19).

  Dit proces-verbaal houdt onder meer in als verklaring van voornoemde verbalisanten, zakelijk weergegeven:

 2. Jammer dat ikke en heel veel bestuurders er niets van begrijpen. Zo juist op tv IS heeft 500 meisjes ontvoerd om ze te misbruiken. Er zijn al meer dan 30 paspoorten ingenomen van ongure islamieten die zich wilden gaan aansluiten bij IS.
  En maar volhouden dat we in dialoog moeten gaan moet deze misdadigers en dat anders denkenden dan Ikke en de politiek polariseren.
  Weet je Ikke ga lekker in Syrië wonen . O nee dat hoeft niet meer want over een paar jaar is het hier net zo fijn als in Syrië.
  Sorry Ikke je begrijpt er niets van.
  Pim Fortuin wel.
  Ik hoop dat je goed kunt slapen met al dat gevaar dat dankzij jou en je medestanders over ons heen is geroepen.

 3. Fortuin had nooit vermoord mogen worden!
  Maar zijn politieke ideeën waren rechts, polariserend en gevaarlijk voor Nederland. Ik ben blij dat hij geen premier is geworden.
  Maar nogmaals, hij nooit mogen worden gedood !!

 4. D66 is geen linkse partij maar een neo-liberale, dus rechtse partij. De rechtse VVD heeft decennia lang de import van goedkope Islamitische arbeidskrachten gestimuleerd. Allerlei ellende in dit land zoals de privatisering van de zorg komt bij de rechtse VVD vandaan. Klaag daar ook eens over!

 5. Zo’n kleine duizend jaar terug had je de kruistochten.
  Moeten we maar weer doen.
  Levens gevaarlijk die Islam.
  Nu dreigen ze ook al met de builenpest.
  Het tuig

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.