Ik ben een groot tegenstander van Europa en alles wat er mee te maken heeft. Dat ben ik altijd geweest en dat zal ik altijd blijven. Ik zag het nut van één Europa onder leiding van Duitsland en Frankrijk absoluut van af het begin niet zitten en elke keer weer krijg ik weer mijn gelijk. Afspraken met de knoflook- staten maken dat lukt niet.

Ze zijn corrupt, leugenachtig en alleen maar met hun eigen gewin bezig. Het is nog niet te laat om gedag te zeggen tegen het instituut dat Europa heet. Maar dan moeten we het nu wel zo snel mogelijk doen. Het zal even wat geld kosten en we zullen met z´n allen even moeten slikken maar dan gloort er weer hoop aan de horizon. Nu is het alleen maar een bodemloze put waar we onze duur verdiende centen (het woord “Euro´s” kan ik niet over mijn strot krijgen) in sodemieteren. Een alternatief zou ook nog kunnen zijn dat de Noordelijke Staten van Europa alleen verder gaan. Nederland, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk, Denemarken, Zweden en Finland. Met deze 7 sterke landen zou je nog een alliantie kunnen vormen maar dan ook met niemand er meer bij. Het is mijn 2e optie maar het zou kunnen met goede afspraken. Maar dat we nu moeten stoppen met Europa dat is zeker. Laten we een referendum houden, net als de Grieken, en ik weet de uitslag al. Weg met Europa, weg met de Euro, weg met Brussel,weg met de Europese bank, weg met dat verschrikkelijke instituut dat ons alleen maar verschrikkelijk veel geld heeft gekost. Dus premier Rutte schrijf dat referendum nou maar uit dan kun je met een gerust hart doen wat je zelf eigenlijk ook wil.

Moeten we uit Europa stappen?

 • Ja, natuuuuuuurlijk. (64%, 9 Stemmen)
 • Nee, beter van niet. (0%, 0 Stemmen)
 • Misschien alleen uit de Euro stappen. (0%, 0 Stemmen)
 • Een Neuro met de Noordelijke landen en een Zeuro voor de knoflookstaten is misschien een oplossing. (29%, 4 Stemmen)
 • Brussel in zijn eigen bodemloze put duwen. (7%, 1 Stemmen)

Total Voters: 14

Loading ... Loading ...

11 thoughts on “Weg met Europa

 1. Dat er geen oorlog is in europa, komt niet door de EU, maar door de Amerikaanse atoomparaplu. Dat leugentje moet maar eens de wereld uit. Europa: dat is de Big Brother, die zich met alles bemoeit en onze vrijheid onderuit haalt. Bovendien die hoofdstad in Brussel, in een cultureel labiel gebied: dat is olie op het vuur en stoken tegen de Vlamingen.

 2. weg met dat kut europa stikt er hier van de arbeids imigranten en wij krijgen geen werk meer en als je wat verdiend staat de belasting voor je smoel te hijgen of de duuren verzekeringen vies kut land is dat hie tyd van de starlin en ddr of hitler was beter

 3. DE europeese geachte is natuurlijk helemaal niet zo gek. Daardoor hebben we hier al bijna 70 jaar geen oorlog meer!
  In heel Europa kun je zomaar met dezelfde munt betalen, zonder dat de bankenmaffia daar nog aan verdient.
  Helaas maakt de politiek er een zootje van. De geldverslindende, maandelijkse verhuizingen van Brussel – Straatsburg v.v. – alleen om Frans prestige(!) – is iedereen een doorn in het oog. Dat moet gewoon stoppen en de Euro politici zijn degenen, die moeten beginnen om deze idioterie te stoppen.
  Daarnaast moet er ook een einde komen aan het gesjoemel met presentiegelden.
  Sommige dingen kunnen we in Europa beter samen doen, want samen zijn we wel sterk!
  Als onze Europese politici zich meer integer gaan gedragen, dan kan het nog wel eens wat gaan worden.

 4. We worden bedonderd door de heren in Brussel dan kunnen zij meer geld over de brug smijten . En om corrupte landen steun te geven omdat zij dan nog meer in hun binnen zak kunnen steken Wanneer zijn wij dat terug ??
  Miljoenen naar Griekenland en de Nederlander naar de voedselbank

 5. Weg met die klote Europese Nep Kliek, die ons kapot maken met hun leugens. Wij hebben dat nooit gewild,maar is door onze strot geduwd door de linkse hufters,( salonsocialisten ). Hoop, dat er nog iets te redden valt na de verkiezingen?.Ook gelijk de grenzen dicht voor klaplopers uit moslimlanden.

 6. ons demissionair kabinet stemt nu voor esm ,dit instituut is de kroon op de kommende dictatuur vd europese regering. onbegrijpelijk dat niemand, behalve wilders, daar vragen over stelt! door hier in mee te gaan geven we de financiele zeggenschap over ons land volledig op. we worden via het internet van alle kanten gewaarschuwd maar het schijnt niemand te interesseren.

 7. Weg met Europa! Alles wordt onze (jonge) generatie afgepakt. Wij kunnen werken voor iets dat Europa heet, geen toekomst voor onszelf beginnen. Onze kinderen naar pedofielen sturen op de kinderdagverblijven omdat papa en mama zich de tering in moeten werken om dat kut Brussel te blijven financieren. Jongeren de verwende generatie? Ik denk het niet, wij zijn de lul!

 8. ik ben een vlaming uit de provincie Antwerpen en vind ook dat Europa moet oprotten om volgende redenen.

  – Opgelicht door Frankrijk bij verkoop Elektrabel
  – opgelicht door Frankrijk bij verkoop Fortis
  – opgelicht door Frankrijk bij verkoop Dexia

  Europa laat alles begaan.

  Nu gaat Europa het enige plezier dat ik heb ook nog afpakken namelijk mijne moto (shadow 1100 gecustomized)

  Genoeg is genoeg, het moet gedaan zijn met de bemoeizucht van Europa en de steeds stijgende prijzen dankzij die voze Euro. De grenzen dicht en de Euro buiten NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 9. Ja natuurlijk weg met europa en die stomme euro wij worden er niet beter van alleen de handelaren
  maar de gewone mens niet die het grootste draagvlak heeft van de maatschapij

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.