Kaaskop
De Centrale Raad van Beroep , de hoogste rechter op het gebied van het sociale bestuursrecht heeft onlangs in al zijn rode wijsheid geoordeeld dat Turken die een Nederlandse arbeidsongeschiktheid -uitkering krijgen en in Turkije wonen, gewoon recht hebben op een toeslag.
Het gaat n.l. om de toeslag voor mensen van wie de WAO-uitkering onder het bijstandsniveau ligt.
En je weet het barst van de Turken die in de WAO zitten met rug, arm, been, hoofd, voet, hand, buik en weet ik wat voor klachten je nog meer kan verzinnen in ons land.
Het afbouwen hier van is dus onterecht .
Deze wordt namelijk van af 2004 afgebouwd voor Turken die terug zijn verhuisd naar Turkije. Dit zou volgens die linkse rechters van de Centrale Raad van Beroep in strijd zijn met een verdrag tussen de Europese Unie en Turkije.
Als dat dan z.g. waar is dan is dit weer zo’n schoolvoorbeeld waarom we als de sodemieter uit Europa moeten want dat klote Europa heeft ons alleen maar ellende gegeven.
Ongelofelijk dat er zo’n verdrag bestaat.
En als Europa wil dat het verdrag blijft bestaan laat Europa het dan betalen. Wij Nederlanders moeten er in ieder geval mee stoppen.
Ons land gaat echt naar de gallemiezen dank zij al die knoflook landen als Italië, Griekenland, Frankrijk en natuurlijk Turkije.
Als er iemand in dit land is die een anti Europa partij wil oprichten dan ben ik het eerste lid en wil hier met heel mijn ziel en zaligheid aan mee helpen om deze club te helpen oprichten.
Dus wat mij betreft , “Weg met Europa. Lang leve Nederland en het Nederlandse volk” We zijn geen Europeanen maar Kaaskoppen.
Leve de Gulden, het Koningshuis en het Wilhelmus.

Hebben de banken gelijk dat ze de spaarloonregeling frustreren

  • Nee natuuuuuurlijk niet. 20 jaar de lusten en nu een maand de lasten. Dat moet toch wel kunnen (75%, 9 Stemmen)
  • Ja natuuurkijk, dit gaat ten koste van hun bonussen (25%, 3 Stemmen)

Total Voters: 12

Loading ... Loading ...

2 thoughts on “Turken met een Wao uitkering

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.