Super zakkenvuller, onze P.v.d.A. ex minister van financiën Wouter Bos, nu werkzaam bij KPMG waar hij zijn zakken verder vult, is door Onno Ruding, oud minister van financiën, gekapitteld omdat hij spaarders van Icesave schadeloos stelde tot een bedrag van 100.000,- euro. Terwijl de grens van het depositogarantiestelsel van de banken op 38.000,- euro lag.
Hij liet dus de Nederlandse belastingbetaler voor € 62.000,- per spaarder meer opdraaien als wettelijk nodig was. Die spaarders brachten hun geld bij de Landsbanki onder omdat zij daar een aanmerkelijke hogere rente vingen dan op een Nederlandse bank.
Deze spaarders hadden moeten beseffen dat deze manier van sparen een groot risico met zich mee bracht. Gelukkig ziet het er naar uit dat IJsland het gespaarde bedrag terug zal betalen , wat niet weg neemt dat deze linkse mislukkeling (Wouter Bos) niet dit risico had mogen nemen met het geld van de belastingbetaler.
De moraal van dit stukje is dat linkse politici alleen maar leuke dingen doen met geld van een ander. Dat zij nooit zelf risico zullen lopen en alleen maar op eigen gewin uit zijn.
Of zou hij zelf ook gespaard hebben bij de Landskibank?

2 thoughts on “Wouter Bos speelde Sinterklaas met ons belastinggeld

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.