Nou en ?..... Zak toch lekker in de stront.

Met het verdwijnen van het vetorecht, raakt dat ook Nederland! De Tweede Kamer verliest dan zijn greep op beslissingen in Brussel.

Wanneer we onder staatsgreep verstaan, “het overnemen van de feitelijke macht en de inperking van de macht van het democratisch gekozen parlement”, dan is dit ESM-verdrag een staatsgreep in 17 landen tegelijk!
Artikel 93 WvS: De aanslag ondernomen met het oogmerk om het Rijk geheel of gedeeltelijk onder vreemde heerschappij te brengen of om een deel daarvan af te scheiden, wordt gestraft met levenslange gevangenisstraf of tijdelijke van ten hoogste dertig jaren of geldboete van de vijfde categorie.
http://www.courtfool.info/nl_ESM_Staatsgreep_in_17_landen.htm

En niemand heeft door dat deze Staatsgreep in feite al lang heeft plaatsgevonden (naast het het verlies van ons vetorecht, o.a. het destijds keihard doordrukken van de euro, de gedwongen open grenzen en verhoging van de massamigratie, het gedwongen binnenhalen van en betalen voor andere corrupte landen, etc.!)
Dit was het einde van onze democratie en het begin van een dictatoriaal tijdperk!

Vind je ook dat de Haagse kliek de Democratie hebben verkloot

  • Ja hoor de Haagse heren en dames kunnen naar huis, ze zijn overbodig geworden. Scheelt weer een hoop geld. (80%, 12 Stemmen)
  • Nee, ben je gek. Europa is het mooiste wat ons is overkomen. Bovendien is er nooit democratie geweest in Nederland (0%, 0 Stemmen)
  • Jullie zijn een stel negatievelingen. Europa is een goed ding voor ons. (20%, 3 Stemmen)

Total Voters: 15

Loading ... Loading ...

1 thought on “AFPAKKEN VETORECHT DOOR ESM IS EEN STAATSGREEP!

  1. Straks komt het nog in de geschiedenisboeken te staan als:
    Democratie: “in de voorgaande eeuwen kon het volk ZELF beslissen of ze mochten overleven”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.