Verschrikkelijk dat Noorse Nobel comity.
Hoe halen ze het in hun idiote hersens om de Europese Unie de nobelprijs voor de vrede toe te kennen.
Voor mij heeft dit instituut, dat is ontstaan uit het vermogen dat de heer Alfred Nobel heeft verdiend met de omzet van dynamiet dat hij had uitgevonden, waar mee miljoenen mensen zijn vermoord in alle oorlogen die zijn gevoerd na zijn uitvinding, afgedaan.

Dit comité moet haar ogen uit het hoofd schamen dat zij het lef hebben gehad om deze prijs aan de Europese Unie toe te kennen De EU is er verantwoordelijk voor dat er in Europa zo een grote verdeeldheid heerst als er nog nooit is geweest.
Dit instituut, de Europese gemeenschap, gaat er de komende decennia voor zorgen dat er haat en nijd, oorlog en armoede in Europa gaat heersen.
En als ik dan die rot koppen van Barosso en van Rompuy op tv zie waar in zij zich zelf op de borst slaan van, kijk hoe goed wij zijn, dan krijg ik braakneigingen, dan moet ik kotsen om wat ik hoor van deze, voor mij criminele politici.
De verdeeldheid in Europa is nog nooit zo groot geweest als nu dankzij het werk van deze politieke misdadigers die eigenlijk voor het tribunaal in Den Haag terecht moeten staan.
Niets als ellende, heeft de eenwording van Europa ons gebracht.
Een Euro die ons 20% van ons vermogen heeft gekost.
Dit is volgens Gerrit Zalm, de geslepen en misdadige directeur van de ABN-AMRO Bank niet waar maar inmiddels een voldongen feit.
Europa heeft er voor gezorgd dat we per persoon een vermogen en als land miljarden kwijt zijn aan de arme lui en niet tot werken bereidt zijnde Grieken, Spanjaarden, Italianen en Portugezen kwijt zijn.
De meest idiote maatregelen uit Brussel komen over ons heen .
Voor het Noorse comité is het nog niet te laat om de boel terug te draaien en laten we hopen dat zij dit doen.
Voor ons eenvoudige boerenlullen is het waarschijnlijk wel te laat.
Want Europa gaat door als er incompetente politici bestaan als Samsom, de Jager, Rutte, Pechtold en nog veel meer bestaan die ons met huid en haar willen overleveren aan Barosso en zijn misdadige kliek.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.