EUSSR

Een ongekozen Europese commissie en het ongekozen en oncontroleerbaar dictatoriaal instituut, genoemd, de ESM (Europees Stabiliteits Mechanisme) gaat, als het Nederlands parlement dinsdag 22 mei voor stemt, Nederlands geld verdelen onder “hun arme(n)” provincies van Europa.
Daar heeft Nederland dan geen veto meer over. We hebben gewoon dit fonds vol te storten. Het ESM fonds moet € 700.000.000.000,00 groot worden, daar betalen we dus om te beginnen € 40.000.000.000,00 aan.
Maar dat kan natuurlijk best een paar honderd miljard meer worden. Je weet het nooit met die mannetjes in Brussel.
Vraag ! Of u in de afgelopen 5 jaar ooit verteld is, dat de EU de volledige soevereiniteit van zijn lidstaten wil en zal opheffen.
Stond dat in de partijprogramma’s van onze gekozen partijen? Is jou en mij ooit gevraagd of we het OK vinden dat we al onze zelfstandigheid uitleveren aan Brussel?
Nou, niet dat ik weet.
Zowel de Nederlandse politiek, als de journalistiek heeft het streven naar de totalitaire macht van de Europese commissie en het ESM instituut ontkent.
Nou ik heb een verrassing voor u dinsdag 22 mei gaat volledig Den Haag jou en mij verraden en uitleveren aan de EU. En gaat Brussel in de toekomst desnoods met geweld van Europa een eenheidsworst maken en lekker over jou en mijn belangen heen walsen. Waar hebben we dat eerder meegemaakt?
Duidelijk is dat dinsdag onze Nederlandse parlementariërs ons uit gaan leveren aan de EUSSR.
Nederland wordt wakker!!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.