Ook al heeft ESM ernstige juridische problemen, al zitten al hun verdragen wettelijk als los zand in elkaar, op het moment dat wij voor het ESM hebben gekozen is er geen weg meer terug omdat zij ONSCHENDBAAR zijn!

Dit betekent dat zij juridisch NOOIT kunnen worden Aangeklaagd of vervolgd, ook al is het aantoonbaar dat zij een zware criminele organisatie zijn die alle mensenrechten schendt!

Dit vanwege: “strafrechtelijke immuniteit oftewel juridische onschendbaarheid!”

Iedereen met een gezond verstand weet dat je waarschuwingen, onderzoeken, feiten en conslusies niet kunt negeren! Doe je dit toch, dan ben je of geindoctrineerd, of suicidaal of gewoon dommer dan een primaat, (want die storten zich in elk geval niet blind de afgrond in).

In dit circus van de politieke clowns schijnt Wilders de enige te zijn die wil voorkomen dat wij deze onaantastbare levensgevaarlijke ESM dictatuur binnenstappen!

Al moet ik dit 100 x schrijven en al helpt dit nu nog niet, maar mijn hoop dat men in de toekomst van desastreuze fouten leert, doet mij dit weer herhalen, zodat in elk geval mijn kinderen en kleinkinderen wel geregeerd kunnen worden door mensen die geen gebrek hebben aan hersencellen!

2 thoughts on “In dit circus van de politieke clowns schijnt Wilders de enige te zijn die wil voorkomen dat wij deze onaantastbare levensgevaarlijke ESM dictatuur binnenstappen!

 1. Dit is de “onthulling van het mega-rookgordijn” welke onze bestuurders met alle macht hebben proberen te voorkomen! Het selecte groepje weldenkende mensen wordt systematisch bewust genegeerd, omdat zij, naar men zegt, niet tot de “elitaire intellectuelen” behoren!
  De goedgelovigheid van het grootste deel van het volk en het ontbreken van hun wil tot analyseren, heeft dit alleen maar gesimplificeerd!
  De complexiteit van deze (bewust verdoezelde) waarheid is dermate groot dat het gemakkelijk als “ongeloofwaardig” wordt afgedaan!
  Men heeft niets van de fouten uit het verleden geleerd!

  En daarom kan men de kudde, zonder al te veel tegenstand, naar de slachtbank leiden!
  Predictor

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.