Wij willen niet meer worden uitgebuit, wij willen geen dictatuur/geen onderdrukking meer, wij willen onze democratie terug, wij willen onze eigen cultuur terug!

Wij willen een samenleving zonder Allah, zonder Mohammed, zonder islam, zonder koran, zonder islamisten, zonder salafisten, zonder jihadisten, zonder zelfmoordactivisten, zonder autobommen, zonder moskeeën, zonder minaretten, zonder muezzins, zonder bedevaarten, zonder Mekka, zonder Koranscholen, zonder imams, zonder gebedskleedjes, zonder rituele wassingen, zonder haatpredikers, zonder vrijdagsgebeden, zonder knievallen, zonder islamonderwijs, zonder terreur, zonder haat en geweld, zonder onthoofdingen, zonder heilige oorlogen,zonder christenvervolging, zonder Jodenhaat, zonder slavernij, zonder migrantencriminaliteit, zonder sociale profiteurs, zonder integratieweigeraars, zonder beledigde of eisende moslims, zonder boerka´s, zonder hoofddoeken, zonder vrouwenonderdrukking, zonder gedwongen huwelijken, zonder eermoorden, zonder religieuze intolerantie, zonder culturele “verrijking”, zonder gedwongen besnijdenissen, zonder sharia, zonder vasten breken, zonder Suikerfeest, zonder ramadan, zonder kindhuwelijken, zonder zweepslagen, zonder stenigingen, zonder gedwongen amputaties (hand afhakken, voet afhakken), zonder straffen voor blasfemie (godslastering), zonder straffen voor apostasie (het uittreden uit de islam), zonder doodstraffen.

Samenleving zonder Allah, Mohammed, islam, koran, islamisten, salafisten

M.a.w. Wij willen een veilige en leefbare toekomst voor ons maar vooral voor onze kinderen en kleinkinderen!

Het toppunt van arrogante idioterie is wel dat moslims vinden dat wij ons in Europa aan hen moeten aanpassen!
Viering aanslagen 9/11 met een leuk feestje. Sharia 4 Belgium Holland Islamisering Nederland Belgie http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nD8SqBj9PaY

Het grootste gevaar is Iran die binnen 1 jaar een atoombom heeft
(http://www.nu.nl/buitenland/2727583/iran-kan-binnen-jaar-atoombom-hebben.html)
En 1 x raden wie Iran miljarden ontwikkelingsgeldt geeft!!!!
Juist! onze regering via de EU!

Hoe compleet verknipt moet je zijn als je je eigen ondergang financiert!

Ik begrijp dit volk niet! In de oorlog vocht men (zelfs ondergronds) tegen landverraders en nu blijkt uit alles dat men bezig is met een algehele volksuitwisseling (Nederlanders voor moslims) om daarna met hun miljarden judaspenningen zelf een veilig oord te zoeken, nu staat het volk aan de zijlijn gelaten hun noodlot af te wachten!

44 thoughts on “Dit Is Wat Het Nederlandse Volk Wil!

 1. Als een door mensen geschreven “heilig boek” (of dit nu de Bijbel of de Koran is), gelovigen ertoe kan leiden tot de meest barbaarse gewelddadigheden, dan heeft geen enkele discussie of uitleg zin!
  Want alleen degenen die de evolutie hebben overgeslagen (met als gevolg een gebrek aan essentële hersencellen) zullen blijven geloven in een fantoom die hen zal belonen voor het aantal doorgesneden kelen!
  Dus WAAROM zouden wij als normaal denkende mensen (in het bezit van ALLE hersencellen) onze tijd verspillen om een uitleg of excuus hiervoor te vinden?
  Wij hebben toch niet voor niets ongedierte-bestrijdingsmiddelen?

 2. Tot slot (resumé):
  Ik constateer dat het grootste deel van de reacties op mijn (voor de meesten provocerend) blog bewijzen, dat dit spreekwoord op hen van toepassing is: “Sommige mensen ergeren zich zo aan hun minderheid, dat hun dankbaarheid een soort wraak is, en zij vergelden weldaden niet omdat belonen een genoegen is, doch verplichting een last.” M.a.w. De tolerantie en de vrijgevigheid van hun gastheer wordt “beloond” met wraak!

  Voor de groep die zich geroepen voelt om (nog steeds) moraalriddertje te spelen, is dit citaat van Einstein van kracht:.”Het is gevaarlijk leven in deze wereld: niet door hen die kwaad willen, maar door hen die er naar kijken en het laten gebeuren.“

  I rest my case!
  Predictor.

 3. Beste Cor, dit is juist wat ik probeer duidelijk te maken; de onkunde over de topics, zoals bij JJ-B-Good het geval is, wordt meestal gecamoufleerd door ongerelateerde en ongefundeerde persoonlijke aanvallen. Het is te vergelijken met primaten die zich bedreigd voelen als ze in een andere veilige omgeving worden geplaatst en zich liever door een tsunami laten overspoelen en degenen die hen willen helpen als vijanden zien! Dit is nu eenmaal inhaerent aan niet-geëvolueerde groepen! 🙂

 4. Het zijn toch gevoelige snaren die hier worden bespeeld. Jammer dat de muziek zo vals klinkt. Ik krijg nu een beetje het idee alsof iemand op weekendverlof is en even van de computer gebruik mag maken om zijn ei kwijt te kunnen. Het gaat helemaal nergens meer over. Het heeft ook niks met de stelling te maken. En las ik niet dat een bepaald persoon hetzelfde 10 jaar geleden in de groep gooide en dat deze persoon na 10 jaar nog steeds niks heeft bereikt? Even kan ik het niet meer rijmen. Je riep hetzelfde en nu schop je een ander die dezelfde kreten slaakt onderuit zonder enige onderbouwing. De therapie is schijnbaar nog niet aangeslagen. Een andere therapeut kan misschien nog soelaas bieden. Wie weet gaan de criticasters nog ooit het licht zien.
  Hopelijk nog vòòr ze bij de Schepper aankomen.
  Predictor ( zwangerschapstest ) heeft mijn inziens inderdaad de buik vol. Gevuld met hekele zaken. Allemaal harde noten om te kraken. De een heeft echter hersens om ze te begrijpen en de ander zit helaas vol met enkel en alleen maar zult onder de hersenpan. Een massa waarin geen enkel positief signaal meer wordt opgewekt.
  Het is dat het 1 April is anders zou ik nog gaan denken dat ik in een goedkope soapserie meespeel.

 5. Weet je Predictor… Je bent een nihilist

  Geen zin

  Nihilisten, hebben geen zin in het leven. Zij zien nergens zin in en hebben het vooral ook niet. Opvallend is dat deze types niet hun hand in eigen boezem steken maar alles externaliseren. Zij geven de schuld aan anderen dat hun leven geen zin heeft. De beweging die ontstond heeft zich steeds meer gericht op het hebben van geen zin. Dit is tot een levenskunst verhoogd. Fulltime zeuren over wat niet goed is en nooit initiatief nemen tot verandering zijn de kerntaken van deze groep. Deze groep wordt ook wel de Oppositionelen genoemd.
  Hekel aan duidelijke opvattingen over de vrome schijnheiligheid van de godvruchtige mensen, bijbel teksten en tegeltjeswijsheden die de andere personages steeds weer confronteert met moreel juiste en keuzes maken. Er heerst dus alom een bepaalde opvatting over leven want.. Schijnbaar leef je pas als je ergens zin aan hebt. Iemand die niet leeft is saai. En jij leeft niet.. ja misschien op de rug van een ander..

  Je bekijkt het maar met je linkjes….

  Ik zijn eigenlijk gestopt met dit geneuzel toen Pim Fortuyn werd neergeknald.. Dat hele gedoe met die Melkert en die Marcel van Dam.. gadvedamme.. We waren best wel veel maar hebben allemaal het bijltje neergelegd en we kijken wat er allemaal gebeurd maar denk eraan.. we zijn niet weg.

  Er komt nog wel veel meer bullshit naar boven, en jij denken dat je veilig bent. Laat me niet lachen kerel…

  Laten we maar gewoon stoppen met die flauwe kul.

  Het ga je goed…

 6. Ik zal je even uitleggen wat Predictor is..
  JIJ een voorspeller?? Jij bent een pudding broodje..

  Predictor gebruiken dames om zwangerschappen te testen het is een voorspeller of een dame zwanger is of niet.. het voorspeld dus… dus doe nu niet als of je slim bent.. want dat ben je niet…

  Ik ben er nog niet helemaal achter of je bent zo links als een bos lente uitjes of je bent een islamietje.. vertel eens.. ??

 7. Hmmm HAHAAA Als jij straks voor je schepper staat wil ik wel eens horen wat je de schepper te vertellen hebt.. Ik heb mijn getuigenis al klaar.

  Ik praat niet met afval van jouw soort, ik ben daar klaar mee. Jou soort loopt de boel op te kloppen en een ander vliegt ervoor. Terwijl wij de boel aan het draaien houden, houdt er alvast rekening mee dat het binnenkort gebeurd is. Ik ben wel wat gewend.. ik ben al door het leven geslagen nu jij nog… vuile mafkees. MOOIE Rode knoppendrukker..

 8. Nog even een opmerking voor het kuddedier JJ-B-Good:
  Predictor in het Engels (dit zal wel te moeilijk zijn voor je denk ik) betekent Voorspeller. En eens zal dit woord in jouw geheugen gegrift worden!

 9. Het doet me goed om te zien dat er nog steeds een groepje WELDENKENDE mensen zijn, die niet als de rest van de kudde achter onze dictatoriale bestuurders meehobbelen en door al hun rookgordijnen heenprikken!
  Het is inderdaad een kwestie van perceptie en goed kunnen analyseren. Niet alleen in Nederland maar in heel Europa stormt het door onze bestuurders binnengehaalde islamitische paard van Troje als een tsunami binnen. Dit kunnen we alles lezen op de site van EJBron, waarvan een paar artikelen hieronder staan.
  Maar zoals ik al zei: de meesten zijn te dom, te latent en te geïndoctrineerd op de harde feiten te zien. Pas als het te laat is dan zul je ze horen piepen!
  De meeste reacties hier van degenen die zich aangesproken voelen, hetzij door indoctrinatie van de volgers van een geloof die NOOIT de evolutie hebben meegemaakt, hetzij door het blindelings volgen van onze desastreuze bestuurders, of gewoon doordat zij zich in hun graaibeleid aangevallen voelen, zijn het overtuigende bewijs dat er hoog nodig moet worden ingegrepen door het volk die onherroepelijk meegesleurd wordt naar de afgrond!
  Ik daag iedereen (met nog een restje hersens) uit om deze links aan te klikken!

  http://ejbron.wordpress.com/2012/04/01/islam-het-achtste-wereldwonder/
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dU71nFMt7pw#!
  http://ejbron.wordpress.com/2012/04/01/uaf-churchills-fascisten-van-de-toekomst/
  http://ejbron.wordpress.com/2012/04/01/europa%C2%B4s-islamitische-toekomst-is-aangebroken/

 10. Nee maar het wordt inderdaad eens tijd dat de mensen wakker worden en kordaat op te treden.. maar ik ben bang dat het telaat is.. Maar niet geschoten ALTIJD MIS…

 11. Ja mee eens Huubsan die lieden lopen erop zoals predictor en observator… eerst maar is even hand in EIGEN boezem steken voordat we Moslims overal de schuld van geven!! dacht ik zo… en op rode knoppen gaan drukken.. tjonge wat een mafkezen..

 12. wat een zielige domme mensen lopen er rond ,ze zien zogenaamd alles maar doen er niks aan ,typisch nederlands kop in het zand steken [struisvogel politiek ,,,bovengenoemd stuk is wel degelijk belangrijk daar kunnen we niet omheen word eens wakker

 13. Wel Wel.. WIE BEN JIJ EIGENLIJK.. PREDICTOR

  Predictor klinkt overigens als een zwangerschapstest voor jonge dames.. maar goed.

  Maar dat even terzijde…

  Wij deden reeds deze voorspellingen al ruim 10 jaar geleden maar werden toen voor NAZI’s uitgemaakt. Er zijn zelfs mensen om vermoord in Nederland. Jij een rode knop drukken jij weet niet eens wat een rode knop is.. ja jou neus is een rode knop en druk daar maar is goed op mooie ballen wipper… WAHAHAHAAAA

  Ik zou maar is een blokje rondgaan en even afkoelen samen met observator..schijnbaar moeten jullie meerdere blogs maken voordat je mensen wat duidelijk kunt maken…dus de pot verwijt ketel.. lijkt me duidelijk. Es even zien wie hier dapper is als er stront aan de knikker komt…

 14. Zie ik hierboven plots mijn naam onder een reactie staan. Raar, maar tegenwoordig schijnt dat op een simpele wijze mogelijk te zijn.
  Voor een deel neem ik hier afstand van. Voor wat betreft de mededeling dat er in de nabije toekomst opstanden uitbreken lijkt me dat niet meer dan het logische gevolg van wanbestuur.

  Regeringen worden zo door de EU gedirigeert en gemanipuleerd dat er nog maar weinig zelfbeschikkings-recht is voor een zittende regering. Er moeten enorme bedragen worden opgehoest om het beoogde bouwsel van Brussel te kunnen realiseren. Brussel, de EU, maakt landen vleugellam. Om het benodigde geld bijeen te sprokkelen gaat men over lijken.

  De zwakkere uit onze samenleving is zoals gewoonlijk de dupe. Gewerkt of niet,of nog steeds werkend, iedereen komt op termijn aan de beurt.

  Schrijver of schrijfster van dit blog geeft duidelijke signalen af, die juist door lieden, wie het nog voor de wind gaat, worden betwist. Mensen die het maatschappelijk en financieel gezien goed voor elkaar hebben. Lèt wel, nòg wel, want dat de grote meerderheid niet op de EU zit te wachten moge duidelijk zijn. Het kost meer dan wat het opbrengt.

  En zeg eens eerlijk tegen jezelf; zou Nederland niet mooier zijn geweest zonder al die gelukzoekers die hier de koek inclusief de kruimels hebben opgegeten. Ik sluit me dan ook helemaal aan bij Predictor. Rap van tong en geen woord gelogen.

  En zoals ik wel vaker schreef, ik heb 42 jaar gewerkt en meebetaald aan alles wat inmiddels is opgesoupeerd. Toekomst voor onze kinderen? Welke toekomst? Onslagrecht? Welk ontslagrecht. Tobben voor weinig en het liefst met een schop onder hun achterwerk de laan uit om als ZZP’r of via het uitzendbureau langs de achterdeur voor het minimumloon weer te worden binnengehaald.

  Haal ik toch nog even de oogkleppen van mijn bovenbuurman erbij. Wie de negative spiraal nog steeds niet ziet, zit waarschijnlijk aan de gegoede zijde van de maatschappij. Die worden er beter van, anderen gaan er alleen maar met de dag op achteruit. Nu wij, strakjes jullie. Wie zou er harder gaan krijsen?
  Cor Lauwerijssen v/d Puk en Muk site

 15. Al diegene die zo kortzichtig zijn dat ze denken deze Predictor te kunnen bekritiseren hebben geen enkel notie van wat ons staat te wachten. Revolutie! We hadden eerder de Franse, we hadden de Russische en ‘o ja, er zaten nogal wat smerige oorlogen bij. Kritiek geven om de kritiek of bekritiseren omdat je zelf met oogkleppen oploopt. Of zit je nou net aan die beter zijde van de maatschappij waar je terecht bent gekomen over de ruggen van aldiegenen die nu worden kaalgeplukt. Dit land gaat naar de verdoemenis en wàr zou ik graag als eerste op die rode knop willen drukken. Eigenlijk ben je met zo’n beredenering ala dat het hier allemaal zo goed is in dit kloteland en dat klote Europa het doodschieten niet waard. Langzaam doodknuppelen lijkt mij persoonlijk een betser idee voor zulks addergebroed. Juist door dit soort eigenheimers zijn geschiedschrijvers in staat om geschiedenis te blijven schrijven. Stelletje zakkenvallers.

 16. Ik ben ook ‘een beetje boos’. Misschien wel behoorlijk boos zelfs.

  Met name op de visieloze kwakers die zonder enige kennis van zaken en daardoor zonder enig toekomstbeeld kritiek uitoefenen op iemand die aangeeft wat onze maatschappij te wachten staat wanneer er niet wordt ingegrepen.

  Nou ja, kritiek…., het gaat meer om zinloos, mogelijk partijgerelateerd, krijsen als je het mij vraagt. Vraag het mij dus maar niet.

  Predictor, ook ik wens die door U voorziene ontwikkelingen niet.
  Mijn mening is gebaseerd op kijken, luisteren en lezen naar, en van, wat zich momenteel in de wereld afspeelt en ontwikkelt. En het objectief evalueren daarvan.
  Niet gebaseerd op blind, onnadenkend en onverantwoord rondtollen in het eigen goedgeachte hoofd waarin feitelijkheden ontbreken of worden ontkend.

 17. Ik las dit cynische maar waarheidsgetrouwe citaat:

  “De faillissementen van landen komen overal in de EU op ons af. En voor al die landen hebben wij een financieel noodfonds, alleen niet voor onszelf. Uiteindelijk betalen wij. En daar verheug ik me op. Want dan kunnen wij de pensioenen tot de sociale uitkeringen alles alleen nog maar sterk terugdraaien. En dan is er ook gewoon geen geld meer voor miljoenen van een uitkering levende moslims, die overal financieel ondersteund willen worden. Dan ontbrandt de verdelingsstrijd. En dan zullen de burgers alle politieke correctheid vergeten en zich afvragen of ze nog steeds voor sociale dienst van de wereld willen spelen en de vruchten van hun arbeid willen delen met mensen, die hen, behalve kosten, NIETS hebben opgeleverd. Dan wordt het pas echt leuk” !

 18. JJ-B-Good Schijnbaar heb jij last van begrijpend lezen, het steeds dreinen over 1 onderwerp dat, zoals ik al zei, al lang en breed en tig x in mijn andere blogs heb aangekaart, eerst lezen dan pas reageren! Pfff waarom moeten wij hier alles steeds herhalen?

 19. Hier nog even wat…
  Jarenlang in de PVDA gelooft..

  Waar de pensioenen zijn gebleven…

  1986. Onno Ruding is minister van Financiën. Het kabinet Lubbers besluit de pensioenpremie voor de ambtenaren te verlagen. Daarnaast haalt het kabinet ook nog geld uit de pensioenpot om de overheidsbegroting rond te krijgen.

  De toenmalige kabinetten Kok en Lubbers die hebben een bedrag in de orde van zo’n 30 miljard omgerekend in euro’s van nu he, zo’n 30 miljard uit het fonds gelicht om 2 dingen te bewerkstelligen. 1 om gaten in de begroting van de staat der Nederlanden te dichten. Ten tweede om op kosten van toch mensen die daarvoor eh hun pensioenpremies betaald hadden, grootschalige reorganisaties bij de overheid te helpen bekostigen

 20. Nu dan Predictor dan kun jij direct terug naar school… of ook jij bent voor niks naar school geweest het is maar net hoe je het wil zien.

 21. Ik heb slechts 1 vraag aan al die verontwaardigde reaguurders:
  “IS ER 1 WOORD OF ZIN IN BOVENGENOEMD BLOG DAT NIET MET FEITEN KAN WORDEN AANGETOOND?”

 22. Prachtig! Hier staan honderden blogs over de dictatuur van de EU en onze regeringsleiders. Niemand die op reageert!
  En ik dacht toen weet je, ik ga nu een artikel plaatsen waarop zeker velen zullen reageren! En ik heb gelijk! Degenen die heftig protesteren zijn niet alleen degenen die zich aangesproken voelen, maar ook de moraalridders, die direct reageren op rookgordijnen als Mauro en het hoofddoek van Bea!
  3 groepen: de gelukzoekers, de graaiers en het domme clubje achter de heg!

  De weldenkenden weten dat dit volk pas in actie komt als het kalf al verdronken is, want zo zit dit volk nu eenmaal in elkaar! Het heeft niets meer met goed vertrouwen te maken maar met pure domheid en zoals Dietrich Bonhoeffer al zei:

  “Domheid is een gevaarlijker vijand van het goede dan slechtheid. Tegen het kwade kun je protesteren, je kunt het ontmaskeren; desnoods met geweld verhinderen, maar tegen domheid zijn wij weerloos!”

 23. Jullie zijn allemaal rand debielen.. ik ook, dat klopt..
  Wat ik met God heb ga ik jou niet opdringen… wees niet bang en bevreesd!!
  Het kan me helemaal niet schelen of jullie het koninkrijk van God betreed of niet..
  wordt is wakker… dat is moeilijk… waarheid is hard. Maar wees wel bevreesd want het einde liegt er niet om!!!

  Maar dat er binnenkort een einde komt aan dit alles en aan menselijke heerschappij en regeringen… dat is zeer zeker!!!
  God is het beu om langer naar ongelovige gelovige gebrabbels te luisteren…

  Het staat zeer duidelijk in de Bijbel maar zeer veel mensen lopen ZIJN verhaal te verdraaien, dat is onvergefelijk… God pikt dit niet!!! Alleen maar uit regelieus standpunterij…

  Als je een beetje kunt lezen lees dit maar is.. ik ben benieuwd wat jullie er van vinden…

  Wereldwijde Economische Ontreddering….

  De wereld gaat nu een tijdperk in van wereldwijde
  economische ontreddering. De beurzen kunnen de schijn niet
  hoog blijven houden dat zij gezond zijn en sterk staan, terwijl zij
  zich slechts staande houden met positieve praatjes, geveinsde
  optimisme en creatieve voorspellingen. De afrekening is nu op
  handen. De wereld zal door vele venijnige pijnscheuten gekweld
  worden, naarmate we op een gigantische ineenstorting van onze
  markteconomie afstevenen.

  Er zijn reeds landen die een verschuiving van de dollar naar de
  euro aankondigen, om een betere stabilitiet voor de toekomst te
  verzekeren. Hoewel velen in de Verenigde Staten deze
  mogelijkheid bespottelijk vinden, is dit toch precies wat er zal
  gebeuren, omdat het vertrouwen in de dollar blijft afnemen.
  De alarmerende toename van bedrijfsschandalen en corruptie
  (om niet te spreken van de alsmaar toenemende afslankingen
  d.m.v. ontslagen) in combinatie met een groeiend verlies van
  vertrouwen in de zieke economie, doen Amerika recht op een
  economische implosie afstevenen.

  Fraaie voorspellingen, ondermaats management, opgesmukte
  bedrijfsresultaten, afdankingen en allerlei bedrijfsgesjoemel zijn
  zo ver gegaan dat er geen weg terug is. Onze kapitalistische vrije
  markt zal zich niet meer kunnen herstellen van de hebzuchtige
  kanker die bijna alle leven uit onze vrije markt economie
  gezogen heeft.

  Voeg aan al deze economische problemen ook nog eens de
  handelstekorten, de manipulatie van de geldmarkten, de
  onbestendige oliemarkten en een resem andere wereldwijde
  kwalen toe, en u kunt zeker zijn van een grote wereldwijde
  economische ontreddering op een schaal die deze wereld nog
  nooit heeft meegemaakt. Deze wereld heeft al vele periodes van
  grote economische ontreddering meegemaakt, maar heeft zich
  altijd op één of andere manier opnieuw uit het dal getrokken.
  Maar deze keer zal dit niet gebeuren, omdat de wereld een totale
  economische ondergang zal meemaken waartegen zelfs het
  hamsteren van goud en zilver geen soelaas zal bieden.

  Ik hoor graag jullie commentaar stelletje broddelaars en hoerreerders…

 24. @TS
  Wilt u mij een lol doen?
  Wilt u mij dan als de sodemieter van uw zelfgefröbelde ledenlijstje van “Het Nederlandse Volk” halen?
  U zult het niet geloven….maar u spreekt absoluut NIET namens ondergetekende…!

 25. Ik ben ook een beetje boos. En wel op mensen die beweren dat:

  -we slaven zijn
  -we in een dictatuur leven
  -we worden uitgebuit
  -enzovoorts

  We wonen notabene in een vredige welvaartsmaatschappij zoals de geschiedenis nog nooit heeft vertoond.

 26. @TS U heeft over mijn lamp gewreven en ziedaar, daar is de Djin die Uw gebeden verhoord heeft
  Ineens is het daar de maatschappij
  zonder onthoofdingen,
  zonder heilige oorlogen,
  zonder christenvervolging,
  zonder slavernij,
  zonder boerka´s,
  zonder gedwongen huwelijken,
  zonder eermoorden,
  zonder gedwongen besnijdenissen,
  zonder kindhuwelijken
  zonder doodstraffen.
  zonder stenigingen,
  zonder gedwongen amputaties

  Die hadden we natuurlijk al lang

  zonder religieuze intolerantie

  dat is even wat moeilijker met idioten zoals jij

 27. Ik wil ook een samenleving zonder Allah maar ook zonder god en zonder PVV want van deze drie gaat niets uit als slavernij en daarom wil ik die drie uit de samenleving weg doen

 28. eng clubje dit. niet aan meedoen. ik zie de problemen ook en ben eveneens niet een beeeeetje boos, maar hier wordt maar weer eens al te makkelijk naar een bep. bevolkingsgroep gewezen, terwijl de Grote Problemen door de machthebbers, lobbyisten en topfiguren uit bedrijfsleven worden en zijn veroorzaakt!!

 29. @TS Je bent niet alleen een beetje boos, maar ook erg verbitterd en een beetje gestoord. Waar is die dictatuur , waar is die onderdrukking ?

  Wij willen een samenleving zonder domkoppen, xenofoben, Venlose papegaaien , haatzaaiers en meer van dat gespuis.

  Weet je wat, ik zal dit even melden als flame 🙂

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.