VERKIEZINGEN ZIJN EEN GROTE FARCE! DE KAMER KIEST VOOR ESM

Zoals verwacht heeft een meerderheid in de Tweede Kamer dinsdag ingestemd met het permanente noodfonds voor de euro ESM. In een Kamerdebat zeiden D66, PvdA, VVD, CDA en GroenLinks dat ze het fonds voor probleemlanden steunen.
Nederland zal 4,5 miljard euro storten in ESM en staat garant voor ruim 35 miljard dollar. Het fonds moet een leencapaciteit krijgen van 500 miljard euro. ESM moet het tijdelijke noodfonds EFSF vervangen!

Met de verkiezingen in zicht heeft het hypocriete demissionar kabinet, naast het zo snel mogelijk instemmen met het ESM, nog supersnel andere bezuinigingen weten door te drukken!
lees dit maar:
http://www.telegraaf.nl/binnenland/12147835/__AKOORD_2013_Belastingen__.html

Als de slapende meute nog steeds kiest voor dit kabinet (VVD, PvdA, CDA, D66 en GL) die hun tijdelijke positie gelijk misbruiken om het volk naar de bliksem te helpen, dan kan ik alleen maar zeggen:
“VOLK VAN NEDERLAND: R.I.P.”

3 thoughts on “VOLK VAN NEDERLAND: R.I.P.

  1. [i]Telegraaf:[/i] Op dit moment staan wij voor een bedrag van [b]1940 euro [i]per persoon[/i][/b] garant voor de steun aan Griekenland, Portugal en Ierland.

    [b][i]Reken dit maar uit wat een gezin met 3 kids kwijt is!!![/i][/b]

  2. Een ruime Kamermeerderheid van VVD, PvdA, CDA, D66 en GroenLinks heeft ingestemd met het permanente noodfonds voor de Europese Unie ESM.
    PVV, SP, ChristenUnie, SGP, Partij voor de Dieren en Hero Brinkman waren tegen. Daarmee heeft het fonds de steun van 100 Kamerleden, 47 stemden tegen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.