Voor het eerst van mijn leven ben ik het met de socialisten van de PvdA eens. Het is moeilijk voor mij om dit toe te geven maar het is niet anders.
Wat is het geval.
Partij econoom en oud Kamerlid van de PvdA de Kam vindt dat de PvdA tegen het Europese akkoord moet stemmen.
En ik ben het helemaal met hem eens.
Als Nederland tegen dit akkoord stemt dan gaat het feest niet door.
Dan moet premier Rutte opnieuw onderhandelen en dan kunnen wij er meer uit slepen dan dat nu het geval is. Of in het andere geval stapt de regering op. En dan krijgen we nieuwe verkiezingen waar door we een grote overwinning krijgen van de VVD zodat deze een nieuwe regering kan gaan vormen zonder de PVV die alles verstiert. Misschien zelfs wel met de PvdA en hopelijk zonder de splinterpartij het CDA.
Want die roomsen hebben nu lang genoeg hun stempel op de Nederlandse politiek gedrukt.
Ik hoop daarom dan ook dat de PvdA zich het advies van de Kam aantrekt en tegen het Europees akkoord zal stemmen. Het aller mooiste zou zijn dat hier door Europa uit een valt en dat daarna de Noordelijke Europese staten Nederland, Duitsland, Engeland, Luxemburg, Denemarken, Noorwegen en Oostenrijk alleen door zullen gaan.
Niks geen leugenachtige knoflook staten er bij zoals Frankrijk, België, Spanje, Portugal,Italië en Griekenland en natuurlijk niet te vergeten de corrupte Oostblok staten zoals Polen, Tsjechië, Bulgarije, Hongarije, Ierland, Roemenië en Estland.
Wat moet je met deze landen. Laten ze lekker zelf hun broek ophouden. Daarom Job Cohen doe wat er van je verwacht wordt en stem tegen.

Wat gaat Job doen ?

  • Hij stemt voor (100%, 1 Stemmen)
  • Hij stemt tegen (0%, 0 Stemmen)

Total Voters: 1

Loading ... Loading ...

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.