De beste premier aller tijden

U, meneer Rutte bent een nachtmerrie voor het Nederlandse Volk.
Een groter doemscenario dan dat u nog langer op Haagse pluche in het Torentje blijft bestaat niet.
Als ik u zie zitten en u zet wederom met een lachende smoel uw handtekening onder een EU verdrag waar u het helemaal niet mee eens bent, dan word ik kots misselijk.
Zonder schroom onderschrijft u elk dictaat van de hufters van Rompuy, Juncker, Barroso Draghi en alle andere witte boorden criminelen van die in het geld verslindende Brussel zetelen.
U vindt het fantastisch dat de Oekraïne 11 miljard van ons krijgen, dat de ambtenaren in Brussel nog meer belasting vrij salaris krijgen dat criminelen uit de corrupte voormalige Oostblok landen hier vrij mogen komen en er voor zorgen dat goed opgeleide Nederlandse vrachtwagen chauffeurs zonder opleiding en papieren hun werk overnemen en dat we zo maar 30 miljoen van hard werkende Nederlanders schenken aan een dictatoriaal en communistisch land als Cuba.
Wat een KUTLAND he meneer Rutte.
De criminele Marokkaanse jeugd met 2 paspoorten wordt door u de hand boven het hoofd gehouden en bagatelliseert u de ellende die zij met hun criminele gedrag in dit KUTLAND waar zij te gast zij veroorzaken.
Jihad Islamieten die terug komen uit Syrië waar zij in vreemde krijgsdienst hebben gevochten worden liefde vol weer door u opgenomen en mogen hun Nederlandse paspoort houden.
Toen vlak voor de 2e Wereld Oorlog goede Nederlandse jongens naar Spanje gingen om tegen het Fascisme Generaal Franco te vechten waren ze hun paspoort direct kwijt en zijn ze voor zo ver ze nog leven, stateloos.
Nog steeds tolereert u dat de witte boorden criminelen van onze banken ongegeneerd zich verrijken met gestolen geld van hun klanten.
U vindt het nog steeds een goed zaak dat een Aziatisch en islamitisch land als Turkye waar de mensenrechten met voeten worden getreden aanspraak maakt om toe te treden binnen de EU.
Meneer Rutte u bent knetter gek.
U heeft er een groot aandeel in dat Nederland zo’n KUTLAND is.
En dan vraagt u zich natuurlijk af waarom de PVV zo veel medestanders heeft.
U kunt niet begrijpen meneer Rutte waarom u zo’n geweldige afstraffing heeft gekregen op 19 maart tijdens de Gemeenteraad verkiezingen.
Hoe is het mogelijk dat 82% van de aan hang van de PVV achter de uitspraken van Geert Wilders over die kut Marokkanen staat.
Nadenken is niet uw grootste eigenschap he meneer Rutte?
Meneer Rutte is het niet de hoogste tijd dat u uw vertrek aankondigt en dat er een realistisch kabinet in Den Haag komt dat doet wat de burger wil?
Meneer Rutte ik ben er van overtuigd dat u in mei weer een gigantische draai om uw oren krijgt als we in mei gaan stemmen TEGEN Europa.
De partijen die het gedrocht Europa verfoeien zullen veel stemmen krijgen.
U zult met dit signaal niets doen want wij kiezers zijn dom en begrijpen er niets van.
Nu al staat het Kabinet Rutte in de boeken als het slechtste aller tijden.
Als het Rode Gevaar van de Nederlandse Omroepen onder leiding van de links lullende en rechts vangende Pauw en Witteman, Paul de Leeuw, Mathijs van Nieuwkerk en de roeptoeters van NOS journaal en NOS laat zie dan word ik kotsmisselijk.
En u u vindt dat als rechts politicus dat u pretendeert te zijn allemaal prima en lult zelfs met ze mee, bang als u bent om die rooie rakkers tegen de haren in te strijken.
Kijk meneer Rutte daarom is Nederland nou zo’n KUTLAND.
U vindt dat we de goede weg zijn ingeslagen.
De zorg is en wordt steeds verder uitgekleed.
Verzorgingshuizen gaan dicht en hulpbehoevende ouderen worden op straat gezet.
U vindt dat u gelijk heeft en dat het Nederlandse Volk de buikriem nog wel wat verder kan aanhalen om die arme mede Europeanen te miljarden te helpen.
Weet u waarom er steeds meer jongeren emigreren?
Omdat zij u en de politiek in Nederland helemaal beu zij.
Omdat zij walgen van de mentaliteit in Den Haag.
Omdat zij daar een evenredig deel van hun inkomen aan belasting betalen.
Omdat zij daar nog gewaardeerd en met open armen worden ontvangen.
Omdat criminelen zwaar worden gestraft.
Omdat je heel lang gevangen wordt gezet op het bezit of het verhandelen van drugs.
Daarom meneer Rutte ontvluchten steeds meer echte Nederlandse jongeren dit KUTLAND en laten ze dit ontredderde en failliete land achter zich zodat al die buitenlanders dit land dat na de oorlog door ons en onze ouders is opgebouwd nog verder kunnen uitzuigen en naar de bliksem helpen.
Mocht u nog eens een dochter krijgen, dan, god verhoede het, moet u niet gek opkijken dat zij met een hoofddoekje de straat op moet waar zij drie stappen achter haar luie islamitische moet aan lopen die last van zijn rug heeft en daarom een uitkering heeft.
De Islamitische DERDE COLONNE is al jaren in ons land en neemt steeds meer het heft in handen.
Burgemeesters, kamerleden, ambtenaren van allochtone afkomst overspoelen ons land en het wordt steeds erger.
De Islam heeft maar één doel en dat is de wereld heerschappij net als die Duitser van het 3e Rijk.
Ben je niet voor de Islam dan ben je tegen en dan moet je dood is er eens een keertje door zo’n engerd tegen mij gezegd.
Meneer Rutte berijpt u nu waarom Nederland nou zo’n KUTLAND is?
Ik kan me niet voorstellen dat u, uw regering, de 1e en de 2e kamer, uw ambtenaren , de gemeenteraadsleden, statenleden, alle ambtenaren, kort om dat iedere Nederlander voor zover hij van Autochtone afkomst is, zo dom zijn dat zij niet inzien dat wij in dit KUTLAND OP DE VERKEERDE WEG ZIJN.
Er is er maar eentje die niet bang is om dit allemaal aan te kaarten en dat is Geert Wilders met zijn PVV.
Jammer dat het allemaal zo beroerd zij strot uit komt maar hij is wel de enige die met gevaar voor eigen leven recht voor zijn mening uit komt.
Meneer Rutte het is 2 voor twaalf, nee 1 minuut voor Twaalf voor dit KUTLAND.
We hebben nog 60 seconden en doet u niets dan is het te laat om weer van de KUTLAND een prachtig land, wat het geweest is, te maken.
Meneer Rutte verman u en donder op!
Een zeer teleurgestelde VVD’er

4 thoughts on “Meneer Rutte weet u waarom dit land zo’n KUTLAND IS?

  1. Hoera, weer een tegenstander van Zwarte Piet, een figuur die de Nederlandse taal niet machtig is, maar wel hard kan schreeuwen. Het blijkt dat je dan in ons landje je gelijk krijgt. Dat deze mijnheer voorbij gaat aan het feit dat wij allen in Nederland niet zijnde moslim, ongelovige honden zijn. Daar maakt deze Ziele Piet zich niet druk over. De meerderheid van de jonge Turken en Marokkanen staan achter het schrikbewind van IS. Hoe ziek kun je zijn, Ziele Piet en maak je daar maar eens druk over. Kennelijk heb je niets anders te doen dan daar je energie in te steken.
    Deze mijnheer stelt dat wanneer hij zijn gelijk niet krijgt dat er dan andere maatregelen worden genomen. Wel eens van een DEMOCRATIE gehoord mede Nederlander. Het wordt tijd dat deze figuren eens gaan beseffen dat wij in Nederland een andere cultuur hebben en dat men zich daar moet aan gaan passen. Wil je dat niet, ja dan is dat jouw probleem. Het zal wel weer zo uitdraaien dat deze figuren hun wil opleggen aan de rest van de bevolking. Wanneer krijgen wij nu eens regenten met ruggengraat?

  2. dag, ik zou maar niet zo zeuren JIP, nederland is erg klein, en levert dus een erg klein aantal buitenlanders op, die bovendien verdomd zijn en geen sociale vaardigheden meer hebben.
    Ergo Conclusiotjo Nederhol is een reservaat. Erger een zorg reservaat. Madurodom van europa.
    Een reservaat is waar de beschermde soort in terug geschopt wordt. Zelfs die die met succes ontsnapt zijn arzelen niet hun soortgenoten heemwaarts te wijzen.

  3. Rutte voert zijn taak uit. U bent zeer naiv als u denkt dat Rutte bepaaldt wat er in nederland gebeurt,.. Hehe, dat doet de koning niet eens. nederland is niet van ‘de nederlanders’ , … Nederland is een kindje van de Rotschilds en wij zijn niets meer dan moderne slaven 🙂

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.