AMSTERDAM – De moslimfundamentalisten van Sharia4Belgium hebben vrijdagmiddag tijdens een soort persconferentie midden op de Dam het gehele Nederlandse volk geschoffeerd. Het vrijheidsmonument is volgens de salafisten niets meer dan het middelpunt van “de as van het kwaad” waaromheen “alle perversiteiten zich verzamelen.”
Hoe is het in Gods naam mogelijk ,als je bovenstaande regels uit de Telegraaf van 25 mei 2012 leest, dat wij dit over ons heen laten gaan en het aller ergste is dat een recht geaarde Nederlander die dit tuig van de richel het spreken onmogelijk probeerde te maken werd door de Nederlandse justitie opgepakt.
Nee deze echte Nederlander verdient een lintje van de Koningin dat hem uitgereikt moet worden op Huis ten Bosch tijdens een rechtstreekse uitzending op televisie en radio.
Maar nee hoor arresteren die man en die criminele hufters gewoon lekker hun gang laten gaan dat is zo als het moet .
We zijn ziek in dit land, dood en dood ziek.
Wilders krijgt in ieder geval steeds meer aanhangers door deze idioten die van nog weer andere idioten gewoon hun gang mogen gaan.
De ministers van Binnenlandsezaken, van Justitie en de burgemeester van Amsterdam grepen niet in.
Alleen een beetje dreigen met uitlevering aan Marokko voor een straf van 2 jaar die deze crimineel nog moet uitzitten voor handel in drugs.
Wilders zou roepen doe effe normaal man.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.